Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatnam Södermalm

4,5
4 recensioner
Eatnam Södermalm

Eatnams tredje restaurang, som har filialer även i Vasastan och på Östermalm, ligger på Södermalm i korsningen Sankt Paulsgatan/Götgatan. Här serveras snabba rätter i form av ”mormors favoriter” från södra Saigon – i en passande miljö. På menyn hittar du bland annat vårrullar, nudelsoppa och nudelsallader.

Se även Eatnam Odengatan, Eatnam Birger Jarlsgatan

Användarbilder på Eatnam Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Eatnam Södermalm av Adam L.
  • Bild från Eatnam Södermalm av Adam L.
  • Bild från Eatnam Södermalm av Caroline S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jan 2020 · Uppdaterad

Hurra, mer vietnamesiskt till Stockholm och världen!

Eatnam är sen gammalt en favorit hos mig och ett ställe jag kontinuerligt besöker, farligt när det ligger över gatan. Maten och menyn är densamma som på de andra två ställena, det vill s... Visa hela »

26 feb 2020

Precis lika bra som sina syskon, kanske ännu lite bättre? Känns som de lägger lite extra kärlek i köket nu när de är nyöppnade. Trevligaste lokalen av de tre enheterna dessutom. Tog nr 6, krispiga grisen. Fräsch, mättande och väldigt god.

4 feb 2020

Kul att Eatnam har öppnat på Söder! Pojkvännen har fått mig att älska detta ställe, trots ganska få besök hittills (fem plus varje gång). Detta var första besöket på denna restaurang och det blev take away, nummer 11. Ca ri ga Sai... Visa hela »

26 feb 2020

Liksom deras andra locations så är maten bara helt magisk! Jag är en sucker för nr 4 med biff (en perfekt nudelsallad med massor av grönsaker) rekommenderas till den hungrige! Oavsett vad du väljer har jag svårt att tro att någon skulle bli missnöjd om... Visa hela »