Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eatnam Södermalm

4,1
14 betyg
Redigera Eatnam Södermalm

Eatnams tredje restaurang, som har filialer även i Vasastan och på Östermalm, ligger på Södermalm i korsningen Sankt Paulsgatan/Götgatan. Här serveras snabba rätter i form av ”mormors favoriter” från södra Saigon – i en passande miljö. På menyn hittar du bland annat vårrullar, nudelsoppa och nudelsallader.

Se även Eatnam Odengatan, Eatnam Stureplan

Användarbilder på Eatnam Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Eatnam Södermalm av Mimmi S.
  • Bild från Eatnam Södermalm av Catrin M.
  • Bild från Eatnam Södermalm av Catrin M.
  • Bild från Eatnam Södermalm av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2020

Precis lika bra som sina syskon, kanske ännu lite bättre? Känns som de lägger lite extra kärlek i köket nu när de är nyöppnade. Trevligaste lokalen av de tre enheterna dessutom. Tog nr 6, krispiga grisen. Fräsch, mättande och väldigt god.

30 jan 2020 · Uppdaterad

Hurra, mer vietnamesiskt till Stockholm och världen!

Eatnam är sen gammalt en favorit hos mig och ett ställe jag kontinuerligt besöker, farligt när det ligger över gatan. Maten och menyn är densamma som på de andra två ställena, det vill s... Visa hela »

11 maj 2020

Eatnam, min älskade Eatnam finns numera på Södermalm och det är den finaste av enheterna tycker jag. Ljuset är fint, det finns gott om utrymme och maten känns om möjligt ännu fräschare.

Det var trångt när vi där och åt lunc... Visa hela »

14 maj 2020

Eatnam är faktiskt riktigt, riktigt bra. Jag har ätit på Odenplan flera gånger, både på plats och som take away, och har aldrig varit missnöjd (förutom den gången då såsen till banh min uteblev).

Den nya lokalen på söd... Visa hela »

8 mar 2022

Lunch, mycket folk, vi fick ändå snabbt bord! Svårt att bestämma sig, då allt ser så gott ut. Jag fastnade för friterade vårrullar, magiskt gott!!

20 okt 2020

Jag ska erkänna att jag är stammis på Eatnam Odenplan, så att jag är ett fan även av Södermalm är ingen överraskning. Maten är grym och jag kan verkligen få cravings på både baguetterna, färska vårrullar och Risnudlar m... Visa hela »

Listad i: Barnvagnsvänligt
4 feb 2020

Kul att Eatnam har öppnat på Söder! Pojkvännen har fått mig att älska detta ställe, trots ganska få besök hittills (fem plus varje gång). Detta var första besöket på denna restaurang och det blev take away, nummer 11. Ca ri ga Sai... Visa hela »

10 maj 2020 · Uppdaterad

ÄNTLIGEN har man varit på Eatnam. Har velat gå dit så så länge men aldrig blivit av, hört massa positivt om stället och levde absolut upp till förväntningarna.
Jag tog krispig fläsksida med risnudlar vilket var ett enkelt och sjävk... Visa hela »

24 apr 2021

Kände bara "varför har jag inte ätit här tidigare"🎉. God vietnamesisk mat som är väldigt prisvärd. Från att vi har beställt så tar det inte lång tid innan alla fått sina rätter. Har inget att klaga om😊

26 feb 2020

Liksom deras andra locations så är maten bara helt magisk! Jag är en sucker för nr 4 med biff (en perfekt nudelsallad med massor av grönsaker) rekommenderas till den hungrige! Oavsett vad du väljer har jag svårt att tro att någon skulle bli missnöjd om... Visa hela »

21 sep 2022

Så gott! Etablera er i Umeå också, tack!

29 mar 2021

En sorglig hög fettbitar med allt annat än krispigt fläsk, på en hög nudlar i stora kalla klumpar. Inte gott, inte bra, inte Vietnam på något sätt. 😔

18 apr 2023

3 jul 2022

Listad i: Våra Mat ställen

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.