Eatnam Södermalm

Top 100
4,2
15 betyg
$$
Vietnamesisk restaurang
Eatnam
4,2
15 betyg

Eatnams tredje restaurang, som har filialer även i Vasastan och på Östermalm, ligger på Södermalm i korsningen Sankt Paulsgatan/Götgatan. Här serveras snabba rätter i form av ”mormors favoriter” från södra Saigon – i en passande miljö. På menyn hittar du bland annat vårrullar, nudelsoppa och nudelsallader.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
15

Recensioner av Eatnam

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Varit här några gånger och tycker verkligen det är det perfekta lunch-stället! Bra läge om man är i närheten av slussen eller kommer från tunnelbanan, men ändå en sväng av från Götgatan.

Jag älskar vietnamesisk...

Precis lika bra som sina syskon, kanske ännu lite bättre? Känns som de lägger lite extra kärlek i köket nu när de är nyöppnade. Trevligaste lokalen av de tre enheterna dessutom. Tog nr 6, krispiga grisen. Fräsch, mättande och väldigt god.

·

ÄNTLIGEN har man varit på Eatnam. Har velat gå dit så så länge men aldrig blivit av, hört massa positivt om stället och levde absolut upp till förväntningarna.
Jag tog krispig fläsksida med risnudlar vilket var ett enkelt och sjävk...

Lunch, mycket folk, vi fick ändå snabbt bord! Svårt att bestämma sig, då allt ser så gott ut. Jag fastnade för friterade vårrullar, magiskt gott!!

·

Hurra, mer vietnamesiskt till Stockholm och världen!

Eatnam är sen gammalt en favorit hos mig och ett ställe jag kontinuerligt besöker, farligt när det ligger över gatan. Maten och menyn är densamma som på de andra två ställena, det vill s...

Eatnam, min älskade Eatnam finns numera på Södermalm och det är den finaste av enheterna tycker jag. Ljuset är fint, det finns gott om utrymme och maten känns om möjligt ännu fräschare.

Det var trångt när vi där och åt lunc...

Eatnam är faktiskt riktigt, riktigt bra. Jag har ätit på Odenplan flera gånger, både på plats och som take away, och har aldrig varit missnöjd (förutom den gången då såsen till banh min uteblev).

Den nya lokalen på söd...

Jag ska erkänna att jag är stammis på Eatnam Odenplan, så att jag är ett fan även av Södermalm är ingen överraskning. Maten är grym och jag kan verkligen få cravings på både baguetterna, färska vårrullar och Risnudlar m...

Listad i: Barnvagnsvänligt

Kände bara "varför har jag inte ätit här tidigare"🎉. God vietnamesisk mat som är väldigt prisvärd. Från att vi har beställt så tar det inte lång tid innan alla fått sina rätter. Har inget att klaga om😊

Kul att Eatnam har öppnat på Söder! Pojkvännen har fått mig att älska detta ställe, trots ganska få besök hittills (fem plus varje gång). Detta var första besöket på denna restaurang och det blev take away, nummer 11. Ca ri ga Sai...

Liksom deras andra locations så är maten bara helt magisk! Jag är en sucker för nr 4 med biff (en perfekt nudelsallad med massor av grönsaker) rekommenderas till den hungrige! Oavsett vad du väljer har jag svårt att tro att någon skulle bli missnöjd om...

Så gott! Etablera er i Umeå också, tack!

En sorglig hög fettbitar med allt annat än krispigt fläsk, på en hög nudlar i stora kalla klumpar. Inte gott, inte bra, inte Vietnam på något sätt. 😔

Listad i: Våra Mat ställen

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
15

Representerar du Eatnam Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Eatnam Södermalm?

På Eatnam Södermalm serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Asiatiskt
  • Vietnamesiskt
  • Glutenfritt

Vad kostar det att äta på Eatnam Södermalm?

Eatnam Södermalm ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Finns det veganska rätter på Eatnam Södermalm?

Ja, Eatnam erbjuder veganska rätter.

Har Eatnam Södermalm uteservering?

Ja, Eatnam Södermalm har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Har Eatnam Södermalm vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Eatnam Södermalm har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Eatnam Södermalm?

Eatnam Södermalm ligger på Sankt Paulsgatan 2, 118 46, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 150m).