Fanny Udde Bistro

3,8
4 betyg
$$$
Restaurang
Fanny Udde
3,8
4 betyg

I en historisk sekelskiftesvilla med stor trädgård i Sickla strax utanför tullarna ligger Fanny Udde Bistro. Byggnaden kom till år 1877 av den framgångsrike bagarmästaren Anders Richard Westerdahl som uppkallade huset efter sin fru, Fanny. Redan då stod maten i fokus, eftersom Fanny var noga med att ta vara på skörden av grönsaker, frukt, bär och svamp. Idag kan du besöka bistron för att äta brunch, lunch och middag – eller ta en fika.

På Fanny Udde Bistro hittar du ett gediget och kurerat utbud av godsaker, vare sig det ska mätta magen eller smaklökarna. I veckorna hittar du en aktuell dagsmeny som erbjuder antingen kött, fisk eller fågel samt ett vegetariskt alternativ. Rätterna är rustika, och kan till exempel bestå av sej med vitvinssås, vegetarisk hamburgare eller ugnsbakad kyckling.

Kvällstid hittar du förrätter, varmrätter och efterrätter med inspiration från både det traditionella och moderna köket. För de små finns ett urval av favoriter och för de större kan man välja bland en komponerad cocktailmeny likväl som bland vin- och ölutbudet. På fredagar kickar de igång helgen ordentligt genom att skruva upp volymen, duka upp med snittblommor, ställa fram krispiga tacos och hälla upp kallt bubbel i glasen så att du kommer i rätt stämning för helgen.

På tal om helgen – då kan du besöka Fanny Udde Bistro för brunch där en meny med det mesta man kan tänkas vara sugen på en lördag eller söndag finns. Vad sägs om amerikanska pannkakor, omelett eller avokadosmörgås, till exempel?

Förutom att äta och dricka kan du även boka Fanny Udde för ett möte, en konferens eller kick off. Här finns flera rum med olika kapacitet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Recensioner av Fanny Udde

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nu blev det julbord! Ett otroligt gott och genomtänkt sådant! Sillarna var i en klass för sig, svårt att inte äta sig mätt på dem. Roliga och supergoda sallader också, som gav inspiration till det egna julbordet. Servicen var excellent! Ett julbord på...

Uteserveringspremiär i vårsolen på Fanny Udde. @fannyudde 😎☀️☕️ Bistro och bar. Lunchbuffé dagtid. Lunchbuffén såg riktigt bra ut. Ganska stor restaurangdel inne. Stor uteservering, med sol hela dagen. När nu Sickla Köpkvarter byggs om, så stannar...

Utifrån ser det mysigt och trevligt ut. När vi satt oss vid bordet glöms vi bort i 20 minuter och tillslut får vi några menyer. Vi testar risotto, soppan och fish n chips. Först får jag min fish n chips men det är 5 minuter innan de andra rätterna ser...

Mysigt och riktigt bra mat!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Representerar du Fanny Udde Bistro?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Fanny Udde Bistro?

Vi har klassificerat Fanny Udde som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Fanny Udde Bistro?

På Fanny Udde Bistro serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Fanny Udde Bistro?

Fanny Udde Bistro ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Fanny Udde Bistro?

Vi skulle beskriva stämningen på Fanny Udde Bistro som mysig och lite lugnare.

Har Fanny Udde Bistro vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Fanny Udde Bistro har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Fanny Udde Bistro?

Fanny Udde Bistro ligger på Uddvägen 11, 131 54, Nacka, Sickla. I närheten ligger Sickla, Nacka.