Fanny Udde Bistro

3,7
3 betyg
Redigera Fanny Udde Bistro

I en historisk sekelskiftesvilla med stor trädgård i Sickla strax utanför tullarna ligger Fanny Udde Bistro. Byggnaden kom till år 1877 av den framgångsrike bagarmästaren Anders Richard Westerdahl som uppkallade huset efter sin fru, Fanny. Redan då stod maten i fokus, eftersom Fanny var noga med att ta vara på skörden av grönsaker, frukt, bär och svamp. Idag kan du besöka bistron för att äta brunch, lunch och middag – eller ta en fika.

På Fanny Udde Bistro hittar du ett gediget och kurerat utbud av godsaker, vare sig det ska mätta magen eller smaklökarna. I veckorna hittar du en aktuell dagsmeny som erbjuder antingen kött, fisk eller fågel samt ett vegetariskt alternativ. Rätterna är rustika, och kan till exempel bestå av sej med vitvinssås, vegetarisk hamburgare eller ugnsbakad kyckling.

Kvällstid hittar du förrätter, varmrätter och efterrätter med inspiration från både det traditionella och moderna köket. För de små finns ett urval av favoriter och för de större kan man välja bland en komponerad cocktailmeny likväl som bland vin- och ölutbudet. På fredagar kickar de igång helgen ordentligt genom att skruva upp volymen, duka upp med snittblommor, ställa fram krispiga tacos och hälla upp kallt bubbel i glasen så att du kommer i rätt stämning för helgen.

På tal om helgen – då kan du besöka Fanny Udde Bistro för brunch där en meny med det mesta man kan tänkas vara sugen på en lördag eller söndag finns. Vad sägs om amerikanska pannkakor, omelett eller avokadosmörgås, till exempel?

Förutom att äta och dricka kan du även boka Fanny Udde för ett möte, en konferens eller kick off. Här finns flera rum med olika kapacitet.

Användarbilder på Fanny Udde Bistro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kul att få sin mat 5 minuter innan de andra i sällskapet… – Bild från Fanny Udde Bistro av Marcus C.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 mar 2022

Utifrån ser det mysigt och trevligt ut. När vi satt oss vid bordet glöms vi bort i 20 minuter och tillslut får vi några menyer. Vi testar risotto, soppan och fish n chips. Först får jag min fish n chips men det är 5 minuter innan de andra rätterna ser... Visa hela »

8 mar 2022

Mysigt hus och härlig atmosfär! Har ätit här 2 gånger och varit supernöjd båda gångerna. Ett ställe som passar de flesta, glad och välkomnande personal.

14 okt 2021

Mysigt och riktigt bra mat!