Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Babette

4,0 • 6 recensioner
Babette

Detta vinintresserade foodie-hak ligger i en gammal pizzeria på Roslagsgatan och drivs av ett gäng med erfarenhet från finkrogar som Esperanto, Fäviken och Frantzén. Här erbjuds en mindre meny med innovativa inslag och många influenser från Sydeuropa tillsammans med en proffsig vinlista att kombinera maten med. Pizzaugnen finns kvar och leverar ett plock av nytänkande pizzavarianter vid sidan om snacks, förrätter och ett par olika varmrätter och desserter. Se till att komma i tid, då lokalen lätt fylls upp av matgäster och AW-folk.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Spontant besök på Babette idag. Fullsatt i den mysiga lilla restaurangen med endast ett 20-tal sittplatser. Förrätten åt vi ståendes innan två barstolar blev lediga. Rutinerad service som man kände igen från stjärnkrogar sedan tidigare. Åt... Visa hela »

Kristoffer R.

Riktigt god mat(provade nästan alla smårätter, middag) och perfekt service. pizza nästa gång!

Christina N.
Joakim H.

Smårätter som är tänkta att dela och förutom det magiska pizzor. Helt klart värt ett besök.

Hanna M.

Enligt mig en överskattad restaurang. Gett den flera chanser men arrogant personal, medioker mat (t.ex. pizza med svarta brända kanter). Dock trevligt koncept med lite "hemma miljö" men inte ett ställe för den som vill ha lite space.

Björn E.

Väldigt mysigt ställe och härligt bemötande. Vi var där fyra personer och åt flertalet av deras rätter. Vi var överlag bara okey nöjda men vi tror och hoppas på att det bara var en engångshändelse. Vi kommer tillbaks!