Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Babette

4,2
22 betyg
Redigera Babette

Detta vinintresserade foodie-hak ligger i en gammal pizzeria på Roslagsgatan och drivs av ett gäng med erfarenhet från finkrogar som Esperanto, Fäviken och Frantzén. Här erbjuds en mindre meny med innovativa inslag och många influenser från Sydeuropa tillsammans med en proffsig vinlista att kombinera maten med. Pizzaugnen finns kvar och leverar ett plock av nytänkande pizzavarianter vid sidan om snacks, förrätter och ett par olika varmrätter och desserter. Se till att komma i tid, då lokalen lätt fylls upp av matgäster och AW-folk.

Användarbilder på Babette Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Babette av Louise L.
  • Pizza med tomat och stracciatella, marconamandlar och Oliver i apelsinolja  – Bild från Babette av Louise L.
  • Notera de brända fläckarna på pizzabotten - perfektion! – Bild från Babette av David F.
  • Bild från Babette av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

JA, jag tänker säga det, högt och tydligt. Jag gillar inte Babette.
Det är trångt på ett omysigt sätt.
Jag har ej testat pizzorna så det är väl inte en schysst recension men jag har ätit deras smårätter som var överpr... Visa hela »

19 dec 2017

Har typ ätit mig igenom alla smårätter plus den goda pizzan. Älskar att gå hit på sommaren och sitta vid fönstret, känns lite som man är i medelhavet. Enkelt, grym mat och trevlig personal!

7 okt 2018

Som en självutnämnd pizzaexpert kan jag inte annat än att ge babette 5/5. Vi testade två olika pizzor och även några smårätter på 3 pers och jag kan än idag (drygt 1 år senare) sitta och fantisera om pizzorna. Båda höll så... Visa hela »

Listad i: After work!, Käk!
3 sep 2018 · Uppdaterad

Till Babette går du när du har något att fira, när du inte har något att fira, när du ska på dejt, när du ska på söndagsmiddag, när du ska på måndagsmiddag - Babette funkar i alla lägen!
Den tunna och krispiga Stracciat... Visa hela »

1 okt 2020

Jag älskar detta stället! Mysigt, lite trångt, men pizzorna är fantastiska och servicen är av toppklass. Pizzan har en tunn, fin botten. Kan säga att det är en av de bättre pizzorna som jag smakat. Vi beställde även in marconamandlar och Oliver som... Visa hela »

2 jul 2016

Riktigt god mat(provade nästan alla smårätter, middag) och perfekt service. pizza nästa gång!

4 mar 2020

Vi var tre grabbar som gick hit ganska sent en onsdagskväll efter en middag på Calle P. Vi var inte riktigt mätta och tänkte vi skulle dela på en pizza här. Stället var nästan helt fullt förutom kanten på ett högbord. Det fanns bara två... Visa hela »

23 jan 2019

En av mina absolut favoritrestauranger i Stockholm. Riktigt chillat men samtidigt proffsigt. Pizzan med tomat och stracciatella är MAGISK men smårätterna är också jättegoda. På sommaren har dom en uteservering med sol hela kvällen så inte dumt att gå... Visa hela »

15 apr 2015

Spontant besök på Babette idag. Fullsatt i den mysiga lilla restaurangen med endast ett 20-tal sittplatser. Förrätten åt vi ståendes innan två barstolar blev lediga. Rutinerad service som man kände igen från stjärnkrogar sedan tidigare. Åt... Visa hela »

28 jan 2022

jättegod pizza, alltid lyhörd personal. mörkt och dunkelt vilket är supermysigt!!

17 okt 2017

Inne på Babette märks det att krogen är super populär: Det är trångt, stimmigt och publiken består i mångt och mycket av krog- och branschfolk. I den röriga men trevliga stämningen får man förklarat att här äter man gärn... Visa hela »

Listad i: Favoritställen
17 okt 2018

Smårätterna är helt fantastiska. Enkla, få ingredienser men smakkombinationer som närmast golvar en. Ett måste att prova detta ställe! Blev tagen av hur gott kaffe de serverade. Trevligt nog gick det att köpa med sig en påse bönor hem.

16 sep 2015

Kanske stans bästa pizza? Lite väntetid på bord, men det hör väl till standard numera. En mysig liten restaurang med öppet kök där fransk-italienska rätter lagas med omsorg och trevlig personal. Menyn är liten, men fantastisk god, pizzor med spä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
13 jul 2016

Smårätter som är tänkta att dela och förutom det magiska pizzor. Helt klart värt ett besök.

27 apr 2020

Intimt och familjärt ställe med goda pizzor och roliga vällagade mellanrätter. Stort utbud av vin till ok priser.

25 sep 2020

Maten och vinerna fantastisk. Men servitörerna måste jag säga förstör hela upplevelsen och atmosfären på detta ställe med sin dåliga attityd och himlandet med ögonen när man vill byta vin eller viskandet och skitsnackandet om gästerna si... Visa hela »

23 jun 2015

Väldigt mysigt ställe och härligt bemötande. Vi var där fyra personer och åt flertalet av deras rätter. Vi var överlag bara okey nöjda men vi tror och hoppas på att det bara var en engångshändelse. Vi kommer tillbaks!

1 aug 2016

Enligt mig en överskattad restaurang. Gett den flera chanser men arrogant personal, medioker mat (t.ex. pizza med svarta brända kanter). Dock trevligt koncept med lite "hemma miljö" men inte ett ställe för den som vill ha lite space.

25 aug 2022

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.