Grazie Teatro

2,0
1 betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Grazie Teatro
2,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

På Drottninggatan i allra centralaste Stockholm huserar Grazie Teatro, en italiensk restaurang med influenser från Little Italy i New York. Här möts den traditionellt italienska maten och det nyfikna amerikanska köket. På Grazie Teatro kan du njuta av antipasto, färsk pasta, risotto och matiga sallader – men se till att lämna lite plats i magen för deras hemgjorda italienska gelato.

Trattoria Grazie-familjen har flera filialer runt om i Stockholm, och gemensamt för dem alla är viljan att erbjuda sina gäster det allra bästa av Italien. De olivgröna väggarna på Grazie Teatro skapar en fridfull oas med medelhavsvibbar, och stämningen är välkomnande och familjär.

Restaurangens meny är baserad på råvaror av högsta kvalitet som sedan tillagas med kärlek. Dagtid kan du välja bland pasta, secondi och insalata, och på kvällen utökas menyn med antipasto, dolce samt ytterligare huvudrätter. Med flera vegetariska alternativ såväl som kött och fisk finns här något för alla.

Till Grazie Teatro kan du gå för allt från ett glas vin på tu man hand, till en helkväll med gott sällskap i sann italiensk anda. Eller varför inte ta nästa konferens eller födelsedagsfest till Little Italy? Grazie hjälper till med att skräddarsy event och att skapa en kväll värd att minnas.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Grazie Teatro Användarbilder

Recensioner av Grazie Teatro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2023

Ingen restaurang som jag skulle rekommendera eller komma tillbaks till.