Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Haga Bottega

3,0
3 recensioner
Haga Bottega

I Hagastaden, en kort promenad från Sankt Eriksplan och ett stenkast från Norrtull, huserar den italienska restaurangen Haga Bottega i anslutning till Carolina Tower. Haga Bottega ingår i Stockholm Krogbolag och är därmed syskon till Tennstopet, Kommendören, Tako och Vassa Eggen.

Se även Vassa Eggen Steakhouse, Tako, Kommendören, Tennstopet

Användarbilder på Haga Bottega Visa alla

  • Lägg till bild
  • Salladsbuffén på Haga Bottega – Bild från Haga Bottega av Peter B.
  • Bild från Haga Bottega av Ida B.
  • Bild från Haga Bottega av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2019 · Uppdaterad

Helt okej lunch, men 135:- för lunch är lite i saftigaste laget. Stor salladsbuffé till köttet eller fisken som man hämtar i köksluckan. Sägs kommer ha uteservering nu i sommar. Stenkast från Torsplan.

27 feb 2019

Frukostbuffén är vad jag kommit mig för att testa här. Alltså jag hajjar att det oftast är lågintensivt här till morgonkaffet men nu lyckades vi pricka in en söndagmorgon där bakfulla engelsmän sett fotboll på friends dagen innan och s... Visa hela »

17 jan 2018

Senaste tillskottet i familjen: Stockholms Krogbolag imponerade på mig. Skräms inte av läget (mitt på gränsen mellan Stockholms Stad och Solna) -endast en kort promenad eller bussresa från St. Eriksplan.

Här handlar det om att samlas kring maten och de... Visa hela »