Haga Bottega

3,4
5 betyg
$$$
Italiensk restaurang
Haga Bottega
3,4
5 betyg

I Hagastaden, en kort promenad från Sankt Eriksplan och ett stenkast från Norrtull, huserar den italienska restaurangen Haga Bottega i anslutning till Carolina Tower. Haga Bottega ingår i Stockholm Krogbolag och är därmed syskon till Tennstopet, Kommendören, Tako och Vassa Eggen.

Haga Bottega hittas i en nyare del av Stockholms stad, på gränsen till Solna. Själva beskriver de sig som "det gamla Italien i det nya Stockholm". Här erbjuds ett modernt, italienskt och medelhavsinspirerat helhetskoncept som går som en röd tråd genom mat, dryck och upplägg där gott sällskap och god mat står i fokus.

Ambitionen är att skapa en samlingsplats för gäster som vill dela på en kanna lemonad, ett par öl, en flaska vin - och så klart massor av mat. Menyn sträcker sig från frukost till lunch och middag, med traditionella smaker från främst Italien och Medelhavet.

Varje morgon dukas ett gediget frukostbord upp med varma och kalla alternativ. Till lunch serveras à la carte och ett lunchbord med olika varmrätter och tillbehör där fokus ligger på det gröna. À la carte-menyn som serveras till middag (och under alla öppettider) innehåller allt från fisk och skaldjur till pizza och grillat som går bra att dela på, à la Italien. Bland desserterna hittas bland annat hemgjord gelato och tiramisu.

Här välkomnas modern flexibilitet, vilket betyder att man alltid kan komma förbi för att hänga i baren eller ta en bit mat. Restaurangen går även att abonnera för speciella evenemang och fester, med tillgång till hotellets skybar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Recensioner av Haga Bottega

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Great breakfast and Xmas buffet

Senaste tillskottet i familjen: Stockholms Krogbolag imponerade på mig. Skräms inte av läget (mitt på gränsen mellan Stockholms Stad och Solna) -endast en kort promenad eller bussresa från St. Eriksplan.

Här handlar det om att samlas kring maten och de...

·

Helt okej lunch, men 135:- för lunch är lite i saftigaste laget. Stor salladsbuffé till köttet eller fisken som man hämtar i köksluckan. Sägs kommer ha uteservering nu i sommar. Stenkast från Torsplan.

Frukostbuffén är vad jag kommit mig för att testa här. Alltså jag hajjar att det oftast är lågintensivt här till morgonkaffet men nu lyckades vi pricka in en söndagmorgon där bakfulla engelsmän sett fotboll på friends dagen innan och s...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Representerar du Haga Bottega?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Haga Bottega?

På Haga Bottega serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Vegetariskt
  • Europeiskt
  • Medelhavet
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Haga Bottega?

Haga Bottega ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Haga Bottega uteservering?

Ja, Haga Bottega har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Har Haga Bottega vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Haga Bottega har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Haga Bottega?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Haga Bottega. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Haga Bottega?

Haga Bottega ligger på Eugeniavägen 6, 17164, Solna. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 1 000m).