Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cane Rum Society

5,0
1 recension
Redigera Cane Rum Society
Cane Rum Society

I Hagastaden ligger Cane Rum Society, som är en restaurang och rombar där man fokuserar på de karibiska smakerna. Utöver måltiden så får du även kulturen, atmosfären och gemenskapen som kännetecknar Karibien på köpet. Det enorma rombiblioteket, som rymmer cirka 1200 unika flaskor, går att boka för romprovning och visning.

Ambitionen på Cane Rum Society är att ge en unik mat- och dryckesupplevelse till stockholmarna i form av en karibisk bar och restaurang mitt i stan. Här genomsyrar det karibiska temat såväl mat och dryck som service och atmosfär med en laid back-stämning. Krogens hjärta är det stora rombiblioteket där man presenterar ungefär 1200 flaskor av olika sorters rom från några av världens mest välkända varumärken. Biblioteket går att boka för privata tillställningar, såsom romprovning och visningar.

På menyn kan du botanisera bland karibiska specialiteter som Jamaican jerk, coconut gulf shrimps, grillad bläckfisk med habanero och mycket annat. En stor del av menyn utgår från havsmat med kryddiga, karibiska smaker. Inled middagen med en exotisk signaturcocktail, vars bas är av just rom. Här serveras du bland annat egna twists på klassiker som piña colada och mojito.

Användarbilder på Cane Rum Society Visa alla

  • Lägg till bild
  • Prova tre olika Romsorter – Bild från Cane Rum Society av Nils Erik J.
  • Utbudet – Bild från Cane Rum Society av Nils Erik J.
  • Bild från Cane Rum Society av Nils Erik J.
  • Proffsiga bartenders – Bild från Cane Rum Society av Nils Erik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jun 2021

Otroligt omfattande sortiment av Rom i den häftiga baren men skickliga bartenders. Läckra maträtter och snygg miljö kommer att göra det här stället till en klassiker!