Cane Rum Society

4,3
8 betyg
Redigera Cane Rum Society

I Hagastaden ligger Cane Rum Society, som är en restaurang och rombar där man fokuserar på de karibiska smakerna. Utöver måltiden så får du även kulturen, atmosfären och gemenskapen som kännetecknar Karibien på köpet. Det enorma rombiblioteket, som rymmer cirka 1500 unika flaskor, går att boka för romprovning och visning.

Ambitionen på Cane Rum Society är att ge en unik mat- och dryckesupplevelse till stockholmarna i form av en karibisk bar och restaurang mitt i stan. Här genomsyrar det karibiska temat såväl mat och dryck som service och atmosfär med en laid back-stämning. Krogens hjärta är det stora rombiblioteket där man presenterar ungefär 1500 flaskor av olika sorters rom från några av världens mest välkända varumärken. Biblioteket går att boka för privata tillställningar, såsom romprovning och visningar.

På menyn kan du botanisera bland karibiska specialiteter som Jamaican jerk, coconut gulf shrimps, grillad bläckfisk med habanero och mycket annat. En stor del av menyn utgår från havsmat med kryddiga, karibiska smaker. Inled middagen med en tropisk signaturcocktail, vars bas är av just rom. Här serveras du bland annat egna twists på klassiker som piña colada och mojito.

Användarbilder på Cane Rum Society Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Cane Rum Society av Karin J.
  • Bild från Cane Rum Society av Karin J.
  • Bild från Cane Rum Society av Karin J.
  • Bild från Cane Rum Society av Karin J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2023

Varit på denna rombar mer än en gång och tycker det är lika ballt varje gång. Lokalen är något helt annat jämfört vad man är van vid. Dj finns på plats. Väggarna är beklädda med romflaskor från golv till tak. Belysninge... Visa hela »

6 mar 2022

Det här bara måste upplevas. Det går inte att beskriva rättvist i text.
Förmodligen en av de vackraste restauranger/barer som finns i Sverige.
När man kommer in är det som att komma hem till en ny familj. Den familjära och inbjudande stämningen... Visa hela »

24 feb 2023

En kompis firade sig här när han fyllde år. Personalen var supertrevlig och engagerad, vilket sorgligt nog är ganska ovanligt i Stockholm. Utöver det var maten god och drinkarna helt underbara, mycket hög kvalitet på romen.

14 dec 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

De bjöd bara på "buffe" till middag
Jag blev förvånad för det var inte tydligt på hemsidan, att det var det enda alternativet och att det kostade 795kr! Maten var ok men inget speciellt.
Jag var där för ett år sedan och då va... Visa hela »

1 jun 2021

Otroligt omfattande sortiment av Rom i den häftiga baren men skickliga bartenders. Läckra maträtter och snygg miljö kommer att göra det här stället till en klassiker!

25 okt 2022

7 nov 2021

7 mar 2022