Cane Rum Society

4,4
11 betyg
$$$
Rombar
Karibisk restaurang
Cane Rum Society
4,4
11 betyg

I Hagastaden ligger Cane Rum Society, som är en restaurang och rombar där man fokuserar på de karibiska smakerna. Utöver måltiden så får du även kulturen, atmosfären och gemenskapen som kännetecknar Karibien på köpet. Det enorma rombiblioteket, som rymmer cirka 1500 unika flaskor, går att boka för romprovning och visning.

Ambitionen på Cane Rum Society är att ge en unik mat- och dryckesupplevelse till stockholmarna i form av en karibisk bar och restaurang mitt i stan. Här genomsyrar det karibiska temat såväl mat och dryck som service och atmosfär med en laid back-stämning. Krogens hjärta är det stora rombiblioteket där man presenterar ungefär 1500 flaskor av olika sorters rom från några av världens mest välkända varumärken. Biblioteket går att boka för privata tillställningar, såsom romprovning och visningar.

På menyn kan du botanisera bland karibiska specialiteter som Jamaican jerk, coconut gulf shrimps, grillad bläckfisk med habanero och mycket annat. En stor del av menyn utgår från havsmat med kryddiga, karibiska smaker. Inled middagen med en tropisk signaturcocktail, vars bas är av just rom. Här serveras du bland annat egna twists på klassiker som piña colada och mojito.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
11

Recensioner av Cane Rum Society

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Karibisk middag 🥳🎉. Härlig stämning och lokal med en genuin karibisk touch👌. Servicen är exceptionellt bra och lyfter verkligen hela upplevelsen. Drinkarna är goda men inte magiska. Maten är smakrik men inte överväldigande, vilket det borde vara för det priset...

Varit på denna rombar mer än en gång och tycker det är lika ballt varje gång. Lokalen är något helt annat jämfört vad man är van vid. Dj finns på plats. Väggarna är beklädda med romflaskor från golv till tak. Belysninge...

En kompis firade sig här när han fyllde år. Personalen var supertrevlig och engagerad, vilket sorgligt nog är ganska ovanligt i Stockholm. Utöver det var maten god och drinkarna helt underbara, mycket hög kvalitet på romen.

Det här bara måste upplevas. Det går inte att beskriva rättvist i text.
Förmodligen en av de vackraste restauranger/barer som finns i Sverige.
När man kommer in är det som att komma hem till en ny familj. Den familjära och inbjudande stämningen...

Excellent in many ways: very good food, even better drinks, cool music and nice vibe overall.

Texten har översatts automatiskt.

De bjöd bara på "buffe" till middag
Jag blev förvånad för det var inte tydligt på hemsidan, att det var det enda alternativet och att det kostade 795kr! Maten var ok men inget speciellt.
Jag var där för ett år sedan och då va...

Otroligt omfattande sortiment av Rom i den häftiga baren men skickliga bartenders. Läckra maträtter och snygg miljö kommer att göra det här stället till en klassiker!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
11

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Cane Rum Society?

Cane Rum Society ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Cane Rum Society?

På Cane Rum Society serveras bland annat:

  • Karibiskt

Vilken typ av bar är Cane Rum Society?

Vi har klassificerat Cane Rum Society som:

  • Rombar
  • Cocktailbar

Serverar Cane Rum Society lunch?

Ja, Cane Rum Society har lunchserveringar.

Var ligger Cane Rum Society?

Cane Rum Society ligger på Ninni Kronbergs gata 1, 171 64, Solna. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 950m).