Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Haga Restaurang & Delikatesser

4,0
2 betyg
Redigera Haga Restaurang & Delikatesser

"Haga Deli", som det heter bland Vasastadsborna, började som en liten delikatessbutik med take away-pizza. Idag är stället en familjär kvarterskrog med ambitionen att ta med gästerna på en smakresa raka vägen till Italien.

Stammistäta Haga Deli hittar du på Hagagatan i närheten av Odenplan, inhyst i en rustik lokal där trämöbler möter vitt kakel, tända ljus och personliga detaljer. Här satsar man på klassisk italiensk matlagning i form av antipasti, secondi, pasta, nygräddad pizza och dolci. Välj exempelvis bland kända klassiker som bruschetta, carpaccio, saltimbocca, spaghetti carbonara och tiramisu. Är du sugen på pizza innehåller menyn både typiska italienska varianter och lite mer svenska toppings, men fokus ligger givetvis på de italienska smakerna. Du hittar även dagens tips på den handskrivna griffeltavlan.

Bortsett från att servera genuina rätter till lunch och middag erbjuder Haga Deli bland annat catering samt festvåning för exempelvis födelsedagskalas och vinprovningar. Restaurangen har lång erfarenhet av catering och specialiserar sig på italienska bufféer med tre olika basmenyer, men det går även att anpassa maten efter egna önskemål. Porslin, glas, bestick och serveringspersonal hjälper man också till med. Cateringverksamheten riktas till de flesta tillfällen, allt från bröllop till picknick.

Användarbilder på Haga Restaurang & Delikatesser Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2019

Mysigt och bra käk. Pizza och pasta. Italiensk mysig känsla i lokalen.

19 jan 2016

Mysigt och god mat!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.