Bistrot Paname

4,1
9 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Bistrot Paname
4,1
9 betyg

Paname, slang för Paris, är en bohemisk liten kvarterskrog för den som är sugen på grodlår, sniglar, boeuf bourguignon och ett glas vin. Här finns ett fåtal utvalda klassiska franska rätter, lagade av franska kockar, och varje dag serveras dagens rätt. Allt är genuint franskt, från inredningen till maten som enbart består av typiska franska rätter. Paname tar inga bokningar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
9

Recensioner av Bistrot Paname

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mycket trevligt ställe. Personalen var super trevlig och allt kändes väldigt genuint. Enkel god fransk mat, god dryck och mysig inredning. Det känns det verkligen som att man hänger i någons vardagsrum, ur härligt, så avslappnat! Kommer 100% gå tillbaka!

Bra kvarterskrog med som namnet hintar sina rötter i Paris. Liten men välsmakande meny och bra personal. Personlig inredning och grym musik!

Till Bistrot Paname går du sent en fredagskväll efter en hård jobbvecka. Plötsligt befinner du dig i Paris med allt som det innebär. Sätter du dig vid baren kommer förmodligen Michel, den fantastiskt franska ägaren, servera dig ett glas rött eller en 16...

·

Liten, mysig och själfull fransk bistro. Rustikt intimt, perfekt för AW, vardagsdate
Avslappnat, obrytt, missmatch med massa franska detaljer överallt.
Det är alltid fullt här, skön stämning och opretto.
Jag älskar atmosfären, jag älska...

Listad i: Råbiff

Lokalen, stämningen och personalen är egentligen roligare än maten... Stimmigt, franskt, matos.. men ack så trevligt! Personalen är guld!

Mycket trevligt ställe fräsh lokal kommer gärna igen

Testat allt på menyn nästan och blir aldrig besviken. Sist jag var där hade man tryckt in ett litet jazzband bland alla bord och det blev ännu mer Paris feeling på stället. Går ej att boka bord men det förstår man - det gör inget. Värt ett...

Trevligt. Vällagad fransk mat. Bra viner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
9

Representerar du Bistrot Paname?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bistrot Paname?

På Bistrot Paname serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Bistrot Paname?

Bistrot Paname ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Bistrot Paname uteservering?

Ja, Bistrot Paname har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Bistrot Paname?

Vi skulle beskriva stämningen på Bistrot Paname som mysig och lite lugnare.

Var ligger Bistrot Paname?

Bistrot Paname ligger på Hagagatan 5, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 250m).