Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistrot Paname

3,8
5 recensioner
Bistrot Paname

Paname, slang för Paris, är en bohemisk liten kvarterskrog för den som är sugen på grodlår, sniglar, boeuf bourguignon och ett glas vin. Här finns ett fåtal utvalda klassiska franska rätter, lagade av franska kockar, och varje dag serveras dagens rätt. Allt är genuint franskt, från inredningen till maten som enbart består av typiska franska rätter. Paname tar inga bokningar.

Användarbilder på Bistrot Paname Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistrot Paname av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 sep 2018

Till Bistrot Paname går du sent en fredagskväll efter en hård jobbvecka. Plötsligt befinner du dig i Paris med allt som det innebär. Sätter du dig vid baren kommer förmodligen Michel, den fantastiskt franska ägaren, servera dig ett glas rött eller en 16... Visa hela »

31 okt 2018 · Uppdaterad

Liten, mysig och själfull fransk bistro. Rustikt intimt, perfekt för AW, vardagsdate
Avslappnat, obrytt, missmatch med massa franska detaljer överallt.
Det är alltid fullt här, skön stämning och opretto.
Jag älskar atmosfären, jag älska... Visa hela »

Listad i: Råbiff
6 feb 2020

Lokalen, stämningen och personalen är egentligen roligare än maten... Stimmigt, franskt, matos.. men ack så trevligt! Personalen är guld!

1 nov 2019

Testat allt på menyn nästan och blir aldrig besviken. Sist jag var där hade man tryckt in ett litet jazzband bland alla bord och det blev ännu mer Paris feeling på stället. Går ej att boka bord men det förstår man - det gör inget. Värt ett... Visa hela »

26 nov 2015

Trevligt. Vällagad fransk mat. Bra viner.