Bistrot Paname

4,0
7 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Bistrot Paname
4,0
7 betyg
Hemsida

Paname, slang för Paris, är en bohemisk liten kvarterskrog för den som är sugen på grodlår, sniglar, boeuf bourguignon och ett glas vin. Här finns ett fåtal utvalda klassiska franska rätter, lagade av franska kockar, och varje dag serveras dagens rätt. Allt är genuint franskt, från inredningen till maten som enbart består av typiska franska rätter. Paname tar inga bokningar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bistrot Paname Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Bistrot Paname

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 sep. 2018

Till Bistrot Paname går du sent en fredagskväll efter en hård jobbvecka. Plötsligt befinner du dig i Paris med allt som det innebär. Sätter du dig vid baren kommer förmodligen Michel, den fantastiskt franska ägaren, servera dig ett glas rött eller en 16... Visa hela »

31 okt. 2018 · Uppdaterad

Liten, mysig och själfull fransk bistro. Rustikt intimt, perfekt för AW, vardagsdate
Avslappnat, obrytt, missmatch med massa franska detaljer överallt.
Det är alltid fullt här, skön stämning och opretto.
Jag älskar atmosfären, jag älska... Visa hela »

Listad i: Råbiff
6 feb. 2020

Lokalen, stämningen och personalen är egentligen roligare än maten... Stimmigt, franskt, matos.. men ack så trevligt! Personalen är guld!

28 mars 2021

Mycket trevligt ställe fräsh lokal kommer gärna igen

1 nov. 2019

Testat allt på menyn nästan och blir aldrig besviken. Sist jag var där hade man tryckt in ett litet jazzband bland alla bord och det blev ännu mer Paris feeling på stället. Går ej att boka bord men det förstår man - det gör inget. Värt ett... Visa hela »

26 nov. 2015

Trevligt. Vällagad fransk mat. Bra viner.

16 feb. 2022