Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Half Way Inn

3,0
2 recensioner
Half Way Inn

Med skotskrutiga väggar, gemytlig stämning och många stammisar garanteras äkta brittisk pubkänsla på Half Way Inn, även kallad "Halvan", vid Mariatorgets tunnelbana. Den lilla ytan fylls lätt upp av gäster som kommer för att dricka en öl eller äta pubmat på anspråkslöst vis. Här serveras ett urval av rätter som fish n' chips och hamburgare vid sidan av ett stort ölsortiment, och för den som är sugen på middag är det bara att kika efter dagens tips på menyn. Är det ont om bord brukar det inte dröja länge innan platser blir lediga.

Användarbilder på Half Way Inn

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jun 2016

Riktig härlig pub, framförallt nu till sommaren när Swedenborgsgatan blivit gågata och man skaffat en stor uteservering.

11 aug 2017

Dåligt. bedrövligt bemötande och personalen med uppsnoffsig attityd. Varken bra eller billigt. Man nekas beställa på uteserveringen eller om man inte äter å det är ifs ok. Men om du går och beställer mat samt råkar betala den i baren rä... Visa hela »