Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pitcher's Mariatorget

3,7
3 betyg
Redigera Pitcher's Mariatorget

Gastropuben Pitcher's på Mariatorget är restaurang, pub och sportbar i ett. Här kan du äta, gå på dryckesprovningar, köra en AW eller tävla i quiz. Maten lagas från grunden, gärna på ekologiska råvaror. 

Gröna läderbås, rutiga tapeter, mönstrade heltäckningsmattor och mörkbruna bokhyllor - Pitcher’s transporterar en bit av England till Södermalm. Här möter pubhäng restaurangbesök, med både mat och dryck i fokus. Tanken är att vara en mötesplats för alla som vill umgås eller kolla på sport, såväl familjer som vänner och kollegor. Menyn innehåller bland annat fish'n'chips, burgare och grillat kött, men även vegetariska alternativ erbjuds; allt lagat på utvalda råvaror. Många av rätterna, såsom entrecôte, högrevsburgare och torskrygg, grillas i restaurangens kolugn. Till maten hittar du även ett brett dryckesutbud med bland annat öl, vin och whisky.

För den som vill kolla in sporten - ensam eller tillsammans med kompisarna - visas de stora matcherna på en samtalsvänlig nivå. Hit kan man även ta med sig kollegorna för en afterwork med något att äta eller dricka. Tävlingsinriktad? Håll utkik efter Pitcher's quizkvällar som återvänder varje vecka. För den som vill fördjupa sig i sin favoritdryck eller upptäcka något nytt erbjuds även dryckesprovningar. Varannan vecka gästas baren dessutom av olika bryggerier.

Se även Pitcher's Norrmalm, Pitcher's Hornsberg

Användarbilder på Pitcher's Mariatorget Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2019

Åt en mixed grill och matmässigt var det riktigt dålig nivå tyvärr. Om jag kommer tillbaka satsar jag nog bara på flytande intag och för att se fotboll.

19 okt 2022

Översätt till svenska »

Good service, but worse with the food experience. Was expecting a juicier hamburger and dipping sauce for fries (should be included) Fries just fine.
but the cocktails were 10/10 i love their drinks!

3 okt 2021

Otroligt trevlig upplevelse och rymligt är det, perfekt när man kommer i stort sällskap!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.