Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Happy India

5,0 • 7 recensioner
Happy India

Happy India är en familjeägd restaurang där det serveras indisk mat i anspråkslös miljö med indisk atmosfär. På menyn hittar du alla klassiker, från tandoori till aloo gobi, samt många veganska och vegetariska rätter. Bland annat serveras ”Johans Tikka Masala”, döpt efter en stammis.

Happy India öppnade vid Mariatorget på Södermalm 1997 med lång erfarenhet från det indiska köket. Här serveras genuina smaker från Indien i populära och karaktäristiska rätter. Restaurangen stoltserar med en tandoori-ugn (kolgrill) där deras grillade rätter tillagas, vilket skapar saftig och smakrik mat. Här finns även mycket att välja mellan för veganen och vegetarianen, då menyn representerar hemlandets förkärlek för mat från växtriket. Något som restaurangen även rekommenderar sina köttätande gäster att prova.

Belägen på Sankt Paulsgatan vid Mariatorget bjuder Happy India på avslappnad atmosfär för alla sällskap, både till lunch och till middag. För den som hellre hämtar med sin mat erbjuds även takeaway.

År 2001 vann Happy India Gulddraken i budgetklassen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mycket välsmakande indisk mat. Har ätit det i ett år nu. Älska de vegetariska alternativ. Rekommenderas varmt

8 feb 2018

Översätt till svenska »

The best authentic Indian food in Stockholm!! The staffs are really friendly and their huge selection of veg and non-veg food makes this restaurent unique.

29 jan 2018

Mycket bra mat, trevlig personal och ett stort urval av veganskt mat.

29 jan 2018

Mycket trevligt och prisvärd. En favvokrog. Rekommenderar starkt att gå dit.

10 mar 2019

Konstigt att jag inte varit där tidigare.Maten var underbar.Återbesöket är planerat i närtid

30 jan 2018

En väldigt familjär indisk restaurang med god mat och härlig varm stämning. Det är som att kliva in i en liten mysig del av Indien och avnjuta landets kultur och mat. Besökt både på lunch- och middagstid!

1 feb 2018

Väldig god indisk mat. Resturangvagnen har vart där länge. Har haft olika skepnader men har varit på topp de senaste fem åren. En av de bästa indierna just nu. Gå och prova!