Otroligt hur man lyckas driva en restaurang som håller så låg nivå genom alla led, men jag antar att läget mittemot centralstationen bidrar med en tillräcklig, turistdriven dagskassa.
Maten lagas av maskiner och jag vet att man pratar om "ju fler kockar desto sämre soppa" men man kan ju inte dra det till sin gräns och få för sig att noll kockar ger optimal soppa. I mitt fall var det en torr laxfilé och en tråkig potatisgratäng som lika gärna hade kunnat vara en mikrad färdiggratäng från nyårsafton (det är februari nu).
Servicen var lika frånvarande som förvirrande. Två minuter efter att vi satt oss fick vi frågan om vi var redo, varpå vi svarade att "inte riktigt än, men vi kan beställa dryck." Svaret blev "absolut" och servitören försvann. 35 minuter senare fick vi vinka till oss någon som kunde ta en beställning.
Jaja, dåligt i alla led i alla fall.
Otroligt hur man lyckas driva en restaurang som håller så låg nivå genom alla led, men jag antar att läget mittemot centralstationen bidrar med en tillräcklig, turistdriven dagskassa.
Maten lagas av maskiner och jag vet att man pratar om "ju fler kocka...