Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Bergerie

4,5
6 betyg
Redigera La Bergerie

Bakom hemtrevliga La Bergerie i Hornsberg står två kusiner från Marseille som har tagit med sig sitt franska rotisseri-koncept till Stockholm. Menyn består av genuina rätter lagade på ekologiska råvaror och kött från djur som har fått växa upp utomhus. Här är tanken att det ska kännas som att sitta och äta i ett riktigt vardagsrum.

La Bergerie är som en fransk liten affär med färdig mat att ta med; här kan du nämligen köpa med dig mat hem när du inte orkar laga själv. Kusinerna som driver restaurangen serverar hemlagad fransk mat till lunch och middag, uppdukad som till en fransk familjemiddag i hemma-hos-miljö.

Varje kväll finns olika rekommendationer att välja mellan, som till exempel vegetarisk gryta på onsdagar eller moules frites på torsdagar. På menyn finns allt från korv och ribs till paj, gårdskyckling, ost och chark. Vin beställer du helst på kanna som du delar med ditt sällskap.

Vardagsrumskänslan är komplett med soffgrupper, bokhyllor, vinylspelare, "foosball", piano och unika möbler, mycket vintage. Framme vid disken kan du se maten tillagas och välja vad du vill äta, på plats eller för att ta med i låda.

La Bergerie har även en "ateljé" där man kan samla vänner och familj för att lära sig mer om de franska vinregionerna och fördjupa sig i både mat och dryck. Ateljéerna var ägarnas specialitet i Marseille, och här i Stockholm finns även tillgång till rotisseriet.

Användarbilder på La Bergerie Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Bergerie av Denny S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 okt 2020

Även här har vi vällagad lunch mat. Har tyvärr inte gett mig möjligheten för ett kvällsbesök.

Maten Stoppas in i roterin och kommer ut i magi. En mindre resturang men mysig. Gillar atmosfären och personalen som jag upplevde väldigt välk... Visa hela »

14 mar 2018

Mycket trevlig restaurang. Var där på lunch men absolut minst lika bra på kvällen. God mat och supertrevlig personal.

17 jan 2019

Skön lantlig stämning a la Provence. All husmanskost är superb och efterrätterna får man bara inte missa - Tarte tatin och Fondant Chocolat -formidable!

19 mar 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Awesome och läckra

4 apr 2018

Så gott, rena fräscha smaker och riktig fransk mat, magiskt bra!

2 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.