Salta Pizza

5,0
8 betyg
$-$$
Sydamerikansk restaurang
Pizzaställe
Salta Pizza
5,0
8 betyg
Salta Pizza i en mening: Argentinsk pizzeria med fokus på autentiska smaker
Typiska rätter: Pizza, empanadas

En autentisk matupplevelse från Argentina

På Salta Pizza vill man dela Argentinas tradition och äkthet i form av mat – närmare bestämt argentinska pizzor och empanadas. Med generösa lager mozzarella, hantverk och utvalda kvalitetsråvaror bjuder man in till en smakrik resa genom Argentinas matkultur, som allra helst upplevs tillsammans med nära och kära. 

Det ord som kanske bäst beskriver argentinsk pizza är “ostig”. Det är nämligen den generösa mängden äkta argentinsk mozzarella som ger pizzan dess unika karaktär, tillsammans med färska grönsaker, kryddat kött och andra smakrika ingredienser. På Salta Pizza serveras såväl klassiska som egna varianter, alla i en storlek tänkt att räcka till två personer – här är filosofin nämligen att pizza inte bara är en maträtt, utan en upplevelse att dela tillsammans med andra. Ambitionen är att erbjuda något för alla smaker och preferenser, varav samtliga pizzor går att få glutenfria och flera vegetariska alternativ hittas på menyn. Den som inte cravar just pizza kan istället utforska utbudet av handgjorda empanadas, en slags sydamerikansk pirog som fylls med allt från kött till grönsaker och toppas med chimichurrisås.

I de rustika lokalerna vid Hornsbergs strand, där grå betong kombineras med färgklickar i form av stora frimärken, råder familjär stämning oavsett om du kommer hit för en snabb lunch eller för en middag med vänner och familj. Vill du hellre ta med maten hem går det lika fint att beställa takeaway, och för festligheter av det större slaget erbjuds pizzacatering. 

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
8

Recensioner av Salta Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Salta Pizza är en pizza krog utöver det vanliga. Första gången man får testa på något Argentinskt vilket man hört så mycket positivt om och riktigt nöjd vart man!

Jättegoda pizzor som är fyllda med mycket ost och goda pålägg. Pepperonin är riktigt god!

·

Salta Pizza har introducerat Stockholm till den argentinska pizzans och empanadornas förtrollande värld. Deras Fugazzeta, en oemotståndlig kombination av rikligt ost och aromatisk lök, och de smakfulla empanadorna, är inte bara utsökta utan ett tydligt tecken på...

En efterlängtad plats i Stockholm! Äntligen har vi en riktig argentinsk pizzeria att gå till. Otroligt goda empanadas med äkta smak från Buenos Aires.
Jag är inte från Argentina men har smakat på empanadas i Barcelona på flera ställen så...

Detta ställe borde verkligen få en stor uppmärksamhet. Vi har ätit på Salta Pizza två gånger denna vecka, man får bara inte nog!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
8

Representerar du Salta Pizza?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Salta Pizza?

Salta Pizza ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Salta Pizza?

På Salta Pizza serveras bland annat:

  • Sydamerikanskt
  • Glutenfritt
  • Pizza
  • Vegetariskt

Serverar Salta Pizza lunch?

Ja, Salta Pizza har lunchserveringar.

Är Salta Pizza barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Salta Pizza som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Är det billigt att äta på Salta Pizza?

Salta Pizza ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Salta Pizza?

Salta Pizza ligger på Lindhagensgatan 139A, 112 15, Kungsholmen. I närheten ligger Hornsbergs Strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kristineberg (ca 650m).