La Neta Täby Centrum

2,9
7 betyg
$
Mexikansk restaurang
Hemsida
La Neta
2,9
7 betyg
Hemsida

Den mexikanska taquerian La Neta har gjort sig populär för sina tacos och quesadillas. En av filialerna hittas i Täby Deli, inne i Täby Centrum.

Föreslå ändringar

Recensioner av La Neta

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Älskar mexicanskmat! Men detta smakade inte bra... sjukt besviken på tacosen tog en mix så fick en av varje, köttet var torrt och kändes sunkigt. Quesadillas var bara massa smältost och man kände inte smaker av grönsakerna. Det som var bra var majsbröde... Visa hela »

20 feb. 2020

Jag gillar alla La Neta jag varit på - få andra ställen har riktiga tacos - men det här stället är lite mer förvirrat än de två i sta'n.

De tacos de serverar är bra - hemgjorda majstortillas, hackat kött och inte köttfä... Visa hela »

18 juli 2019

Jättegoda tacos, alla fyra jag fick smaka var något jag skulle kunna tänka mig att köpa igen. På direkten.

Deras engångsbestick görs tydligen på avokadokärnor och man behöver inte bli teatraliskt upprörd eller känna någon... Visa hela »

7 maj 2019

Det var det mest torftiga vi nånsin fått på ett snabbmatsställe. Bröd med enbart torrt strimlat kött, bara starka såser och lök som ”grönsaker”. Inte nåt för barnen tyvärr! Otroligt otidsenligt både med brist på... Visa hela »

11 apr. 2020

Mycket variation på olika tacos och trevlig personal. En autentisk flashback till min tid i Mexico City :)

12 jan. 2020

De är inte ens värda en stjärna. Utan att överdriva var detta det vidrigaste jag någonsin blivit serverad. Två små tacobröd, en klick torrt oätbart kött som mer påminde om hundmat med två limeskivor (inga grönsaker!!!) för 5... Visa hela »

24 aug. 2023