Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Vecchia Signora

4,0
11 recensioner
La Vecchia Signora

La Vecchia Signora är enligt många en av Stockholms bästa italienska restauranger. Här serveras mat och vin från regionen Piemonte, bland annat hittar du tryffel från Alba och en gedigen vinlista. Namnet betyder "den gamla damen" på svenska.

Användarbilder på La Vecchia Signora Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Vecchia Signora av Caroline L.
  • Bild från La Vecchia Signora av Peter B.
  • Bild från La Vecchia Signora av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2018

Magiskt! Det godaste jag ätit på riktigt länge. Här vet de hur man lagar Italiensk mat! Servicen är riktigt bra och det är så härligt att de dessutom har en väldigt bra vinlista! Vi delade på Antipasto Misto till förrätt. Till varmrä... Visa hela »

Listad i: Söder, Dejtlistan
23 feb 2019

Kom med höga förväntningar och gick därifrån väldigt nöjd men inte tagen. Jag älskar Italienskt och både jag och min snubbe var nöjda med vår pasta och service men det finns bättre i stan. Vi delade på ostar till förrätt,... Visa hela »

14 feb 2016

Har lääänge velat gå till La Vecchia. Menyn var inte riktigt vad jag hoppades på men började med en antipastitallrik med det mesta från förrätterna. Fem olika små tallrikar kom, varav tre föll mig i smaken. Till huvudrätt tog jag en pas... Visa hela »

10 dec 2019

Magisk italiensk meny, imponerande vinlista, mysig stämning och servicemindad personal. 15-talet bord i mysig restaurangmiljö. Rekommenderas! 😋👍🏼🇮🇹

12 maj 2016

Jag måste tyvärr sänka mitt betyg från en 4/5 till en knapp 3/5. Brukade älska detta ställe när jag bodde på söder, men när jag flyttade där ifrån var jag inte där på ett tag och när jag kom tillbaka för någon... Visa hela »

1 sep 2020

Långt ner på Åsögatan, lite bakom det livliga Nytorget, ligger restaurangen på lugnt läge med lite kvarterskrogskänsla.

Jag är förvånad över att jag ger en 2:a då jag hört flera rekommendera stället. Men vid mitt b... Visa hela »

9 sep 2019

Bäst italiensk mat på söder!

16 sep 2015

En riktig charmig liten italiensk kvarterskrog med otroligt ambitiöst kök med härligt genuina rätter, inte bara pasta utan även annat gott även. Kunnig och trevlig personal och en extensiv vinlista. Rekommenderas starkt!

Listad i: Favoriter
24 nov 2019

Väldigt trevlig italiensk resturang som levererat under en längre tid. Perfekt att ta dit med familj eller sin respektive.

14 okt 2014

Intimt, varmt och proffsigt.

Denna fina lilla restaurang som lätt kunnat ha "ditt nya vardagsrum" som sitt signum gör mig varm och glad. Jag är inte ensam om att tycka det utan den torsdag jag var där var restaurangen full av kompispar, kärlekspar och andr... Visa hela »

31 mar 2016

Mumsfillibabba!