Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Vecchia Signora

3,6
17 betyg
Redigera La Vecchia Signora

La Vecchia Signora är enligt många en av Stockholms bästa italienska restauranger. Här serveras mat och vin från regionen Piemonte, bland annat hittar du tryffel från Alba och en gedigen vinlista. Namnet betyder "den gamla damen" på svenska.

Användarbilder på La Vecchia Signora Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Vecchia Signora av Caroline L.
  • Bild från La Vecchia Signora av Peter B.
  • Bild från La Vecchia Signora av Peter B.
  • Bild från La Vecchia Signora av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2018

Magiskt! Det godaste jag ätit på riktigt länge. Här vet de hur man lagar Italiensk mat! Servicen är riktigt bra och det är så härligt att de dessutom har en väldigt bra vinlista! Vi delade på Antipasto Misto till förrätt. Till varmrä... Visa hela »

Listad i: Dejtlistan, Söder
14 feb 2016

Har lääänge velat gå till La Vecchia. Menyn var inte riktigt vad jag hoppades på men började med en antipastitallrik med det mesta från förrätterna. Fem olika små tallrikar kom, varav tre föll mig i smaken. Till huvudrätt tog jag en pas... Visa hela »

12 maj 2016

Jag måste tyvärr sänka mitt betyg från en 4/5 till en knapp 3/5. Brukade älska detta ställe när jag bodde på söder, men när jag flyttade där ifrån var jag inte där på ett tag och när jag kom tillbaka för någon... Visa hela »

23 feb 2019

Kom med höga förväntningar och gick därifrån väldigt nöjd men inte tagen. Jag älskar Italienskt och både jag och min snubbe var nöjda med vår pasta och service men det finns bättre i stan. Vi delade på ostar till förrätt,... Visa hela »

1 sep 2020

Långt ner på Åsögatan, lite bakom det livliga Nytorget, ligger restaurangen på lugnt läge med lite kvarterskrogskänsla.

Jag är förvånad över att jag ger en 2:a då jag hört flera rekommendera stället. Men vid mitt b... Visa hela »

10 dec 2019

Magisk italiensk meny, imponerande vinlista, mysig stämning och servicemindad personal. 15-talet bord i mysig restaurangmiljö. Rekommenderas! 😋👍🏼🇮🇹

16 sep 2015

En riktig charmig liten italiensk kvarterskrog med otroligt ambitiöst kök med härligt genuina rätter, inte bara pasta utan även annat gott även. Kunnig och trevlig personal och en extensiv vinlista. Rekommenderas starkt!

Listad i: Favoriter
9 nov 2021

Fantastisk Restaurang på alla sett. Servicen är familjär och Maten är från himmelriket. Ny favoritkrog! 5 av 5

9 sep 2019

Bäst italiensk mat på söder!

14 okt 2014

Intimt, varmt och proffsigt.

Denna fina lilla restaurang som lätt kunnat ha "ditt nya vardagsrum" som sitt signum gör mig varm och glad. Jag är inte ensam om att tycka det utan den torsdag jag var där var restaurangen full av kompispar, kärlekspar och andr... Visa hela »

1 okt 2022

Verkligen inte italiensk mat , väldigt kallt omgivning påminner absolut inte Italien.
Maten var god men inte Italiensk

24 nov 2019

Väldigt trevlig italiensk resturang som levererat under en längre tid. Perfekt att ta dit med familj eller sin respektive.

31 mar 2016

Mumsfillibabba!

21 jun 2021

Tog avsmakningsmenyn tog bedrövligt lång emellan måltiderna 30-45 minutet. Totalt (2 tim 45 min) Ac var överhuvudtaget inget som fanns höll på att smälta bort. Ingen speciell smaksensation. Kastade i oss dessert då vi redan suttit över 2 ti och 30 m... Visa hela »

14 sep 2022

2 mar 2022

Listad i: Favoriter
17 sep 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.