Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lett Sveavägen

2,8
9 betyg
Redigera Lett Sveavägen

Norska hälsokonceptet Lett erbjuder ett nyttigt matalternativ på språng. Här kan man plocka upp sallader, wraps, bowls, juicer, smoothies och andra nyttigheter i farten, men det går även bra att stanna kvar och äta på plats.

Lett öppnade sin första butik i Oslo oktober 2014. Hösten 2017 etablerade sig det nyttiga konceptet i hjärtat av Stockholm, strax intill korsningen Sveavägen/Kungsgatan. Här finns ett dignande utbud av nyttiga sallader, wraps och bowls i ett brett färg- och smakspektra. I dryckesväg säljs hälsoshots, juicer och fermenterad, norsk kombucha.

Vill man vara tidseffektiv kan man beställa rätter på Letts hemsida eller i appen för att sedan plocka upp maten i kassan på Sveavägen. De digitala plattformarna visar upp bilder på varje rätt, beskriver ingredienserna och ger möjlighet att komponera ihop sin egen måltid.

Om du inte har bråttom så är det bara att stanna kvar och äta på plats. Den ljusa lokalen är inredd i modern, skandinavisk stil med möbler i ljust trä och bänkar med naturfärgade tyger och brunt läder. Lokalen är liten men byggd på höjden, med etagevåning och stora fönster som ger generöst ljusinsläpp och utsikt mot Sveavägen.

Se även Lett Regeringsgatan

Se även Lett Regeringsgatan, Lett Torsplan, Lett T-Centralen

Användarbilder på Lett Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lett Sveavägen av Ida B.
  • Bild från Lett Sveavägen av Ida B.
  • Bild från Lett Sveavägen av Ida B.
  • Bild från Lett Sveavägen av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jun 2018

Har tänkt flera gånger att jag måste ta och käka lunch här, och nu äntligen blev det av. Eftersom de tidigare recensioner inte är helt positiva så var mina förväntningar inte så höga.

Jag giller verkligen att alternativet finn... Visa hela »

8 jan 2020

Är en troget återkommande kund och tycker att de rätter jag ätit hittills
är jättegoda! Jag har själv bara träffat på glad och serviceinriktad personal, som gärna lägger på extra koriander till en nörd som mig😄
Att sen bli p... Visa hela »

13 jul 2022

Fräsch, mättande sallad. Deras sallad med sötpotatis, kyckling och fetaost

7 maj 2018

Kan hålla med Malou i allt hon skriver - men går inte på lunchrestaurang för att beskåda möbler och insupa dagsljus (även om det också är trevligt) - utan för att få en god och prisvärd lunch, varför antalet stjärnor skiljer... Visa hela »

2 sep 2020

Hade höga förhoppningar!
1) Personalen använde inte handskar när de höll på med maten (tjejen i kassan sade att hon hade haft Corona så "det var lugnt")
2) Smakade inte så mycket, laxen smakade knappt lax, lite urvattnad
3) logistiken... Visa hela »

25 maj 2019

Tjejen i kassan var helt oengagerad och informerade inte ens om att ett tillval kostade extra, fick en trevlig överraskning när jag skulle betala. Helt likgiltig. Beställde en takeaway och de hade slut på kassar, så fick hålla matlådan i handen hela vägen... Visa hela »

23 mar 2018

+ Super trevligt ställe att luncha på tack vare modern inredning, stora fönster som släpper in mycket ljus och bra bordsplanering + god hummus!
- lite snålt med grönsaker om man valde en bowl med salladsbas + lite för dyrt

12 feb 2020

Tyckte att det var fantastiskt med en restaurang nära och där det var lätt att hämta maten. 5 stjärnor för beställning och enkelhet att hämta lunchen 2 stjärnor för maten som var medioker, några ynka små kycklingbitar och trist sallad - b... Visa hela »

8 dec 2019

Jag älskar tanken med hälsomat och att det går enkelt att beställa och betala i en app.
Men tyvärr så har Lett en lång bit kvar tills de når en acceptabel nivå av kvalitet och kundservice.
Är inte maten slut (vilket man inte får ve... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.