Lett Sveavägen

2,8
9 betyg
$
Hälsoinriktad restaurang
Take away-restaurang
Lett
2,8
9 betyg

Norska hälsokonceptet Lett erbjuder ett nyttigt matalternativ på språng. Här kan man plocka upp sallader, wraps, bowls, juicer, smoothies och andra nyttigheter i farten, men det går även bra att stanna kvar och äta på plats.
 
Lett öppnade sin första butik i Oslo oktober 2014. Hösten 2017 etablerade sig det nyttiga konceptet i hjärtat av Stockholm, strax intill korsningen Sveavägen/Kungsgatan. Här finns ett dignande utbud av nyttiga sallader, wraps och bowls i ett brett färg- och smakspektra. I dryckesväg säljs hälsoshots, juicer och fermenterad, norsk kombucha.

Vill man vara tidseffektiv kan man beställa rätter på Letts hemsida eller i appen för att sedan plocka upp maten i kassan på Sveavägen. De digitala plattformarna visar upp bilder på varje rätt, beskriver ingredienserna och ger möjlighet att komponera ihop sin egen måltid.

Om du inte har bråttom så är det bara att stanna kvar och äta på plats. Den ljusa lokalen är inredd i modern, skandinavisk stil med möbler i ljust trä och bänkar med naturfärgade tyger och brunt läder. Lokalen är liten men byggd på höjden, med etagevåning och stora fönster som ger generöst ljusinsläpp och utsikt mot Sveavägen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
9

Recensioner av Lett

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har tänkt flera gånger att jag måste ta och käka lunch här, och nu äntligen blev det av. Eftersom de tidigare recensioner inte är helt positiva så var mina förväntningar inte så höga.

Jag giller verkligen att alternativet finn...

Fräsch, mättande sallad. Deras sallad med sötpotatis, kyckling och fetaost

Är en troget återkommande kund och tycker att de rätter jag ätit hittills
är jättegoda! Jag har själv bara träffat på glad och serviceinriktad personal, som gärna lägger på extra koriander till en nörd som mig😄
Att sen bli p...

Kan hålla med Malou i allt hon skriver - men går inte på lunchrestaurang för att beskåda möbler och insupa dagsljus (även om det också är trevligt) - utan för att få en god och prisvärd lunch, varför antalet stjärnor skiljer...

Hade höga förhoppningar!
1) Personalen använde inte handskar när de höll på med maten (tjejen i kassan sade att hon hade haft Corona så "det var lugnt")
2) Smakade inte så mycket, laxen smakade knappt lax, lite urvattnad
3) logistiken...

Tjejen i kassan var helt oengagerad och informerade inte ens om att ett tillval kostade extra, fick en trevlig överraskning när jag skulle betala. Helt likgiltig. Beställde en takeaway och de hade slut på kassar, så fick hålla matlådan i handen hela vägen...

Tyckte att det var fantastiskt med en restaurang nära och där det var lätt att hämta maten. 5 stjärnor för beställning och enkelhet att hämta lunchen 2 stjärnor för maten som var medioker, några ynka små kycklingbitar och trist sallad - b...

Jag älskar tanken med hälsomat och att det går enkelt att beställa och betala i en app.
Men tyvärr så har Lett en lång bit kvar tills de når en acceptabel nivå av kvalitet och kundservice.
Är inte maten slut (vilket man inte får ve...

+ Super trevligt ställe att luncha på tack vare modern inredning, stora fönster som släpper in mycket ljus och bra bordsplanering + god hummus!
- lite snålt med grönsaker om man valde en bowl med salladsbas + lite för dyrt

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
9

Representerar du Lett Sveavägen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Lett Sveavägen?

På Lett Sveavägen serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Sallader
  • Vegetariskt
  • Snabbmat
  • Hälsoinriktat

Vad kostar det att äta på Lett Sveavägen?

Lett Sveavägen ligger i prisklassen Budget ($).

Finns det veganska rätter på Lett Sveavägen?

Ja, Lett erbjuder veganska rätter.

Har Lett Sveavägen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Lett Sveavägen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Lett Sveavägen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Lett. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Lett Sveavägen?

Lett Sveavägen ligger på Sveavägen 21-23, 111 35, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 50m).