Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Liberdade

4,2
5 recensioner
Liberdade

På Liberdade kombineras det bästa från det japanska och brasilianska köket. Här tar man avstamp i det råa från Japan och kryddar med smaker från Brasilien – alltid med högkvalitativa råvaror i fokus.

Användarbilder på Liberdade Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Liberdade av Mattias F.
  • Sockervadd – Bild från Liberdade av Fredrik J.
  • Pulpo – Bild från Liberdade av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 dec 2019

Vad länge man har gått och väntat på att något nytt ska öppna i dessa lokaler och det visar sig att det var på något gott!

Lokalen, som är uppdelad i två, är superfin med en bardel, restaurangdel och en loungetrappa däremella... Visa hela »

Listad i: 🚩 Skanstull
18 jan 2020 · Uppdaterad

Uppdatering: gick tillbaka till restaurangen för ett litet tag sen, och återigen; restaurangen är magisk! Det blir en vääääldigt stark 4:a eller närmare bestämt typ 4,8! Jag behöver ge baren en chans till, för en trevligare upplevelse än s... Visa hela »

22 jan 2020

Klart över förväntan. Goda drinkar och bra meny. Själva baren var ambitiös med stort utbud på drinkarna och dessutom väldigt goda. Kul med en blandning av brasilianskt och asiatiskt. Vi störde oss lite på att det var så pass ljust i lokalen och at... Visa hela »

16 dec 2019

Grymt bra! Och grymt bra service!

Listad i: Favoriter
28 jan 2020 · Uppdaterad

Återbesök på en tisdag, välbesökt med mycket trevlig inramning. Gräsanden är väldigt bra, oxfilen stabil och roliga tillbehör.

5⭐️ framför allt när pris/kvalitet värderas.