Liberdade

4,3
12 betyg
$$$
Restaurang
Cocktailbar
Liberdade
4,3
12 betyg
Kort om maten: Vardagsmiddag, avsmakningsmenyer och à la carte.

Modern bistro utan begränsningar

På Liberdade, ett stenkast från Nytorgets puls, hittar du matlagning och atmosfär som utmärker en modern bistro. Här finns något för både finsmakaren och den som bara vill svänga förbi för en cocktail i baren.

Kila ner för trappan och in i den eleganta restaurangen med dov belysning, trämöbler, mjuka kuddar och prunkande växter i både fönster och tak. På den moderna Söderbistron Liberdade har man skapat en helhet med röda sammetssoffor, tunga draperier, rotting, mosaik och flätade korgar.

I både matsalen och baren serveras samma moderna bistromeny med influenser från hela världen. Menyn innehåller bland annat prato do churrasco och bläckfisk, två signaturrätter som grillas på restaurangens konro, en traditionell japansk kolgrill. För dig som gillar mat utöver det vanliga passar Liberdades avsmakningsmeny, där köket tar hjälp av ingredienserna i à la carten och adderar fler spännande råvaror för att sätta ihop olika smaker, temperaturer och texturer tillsammans med utvalda drycker.

I baren finns det gott om plats för den som vill mötas upp för att ta en drink eller ett glas vin. Det här är ett ställe med liv och rörelse – några gånger i veckan spelar dj:s som skapar en skön stämning i bistron, och det går också att abonnera restaurangen för fester. Är man ett gäng som vill sitta avskilt och äta kan man boka Liberdades chambre séparée, inrett i rött och rosa med spännande former och texturer.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
12

Recensioner av Liberdade

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har endast besökt för drinkar och ännu inte hunnit käka, men ur ett rent drinkperspektiv väldigt trevligt. För mig, ett extra plus att fyrbenta vänner är välkomna också och jag ser fram emot att besöka snart igen och också testa käket.

Listad i: Friend of dogs

Vad länge man har gått och väntat på att något nytt ska öppna i dessa lokaler och det visar sig att det var på något gott!

Lokalen, som är uppdelad i två, är superfin med en bardel, restaurangdel och en loungetrappa däremella...

Det perfekta stället på söder. Härlig miljö, trevlig service och fantastiskt god mat 👌🏻

·

Uppdatering: gick tillbaka till restaurangen för ett litet tag sen, och återigen; restaurangen är magisk! Det blir en vääääldigt stark 4:a eller närmare bestämt typ 4,8! Jag behöver ge baren en chans till, för en trevligare upplevelse än s...

Klart över förväntan. Goda drinkar och bra meny. Själva baren var ambitiös med stort utbud på drinkarna och dessutom väldigt goda. Kul med en blandning av brasilianskt och asiatiskt. Vi störde oss lite på att det var så pass ljust i lokalen och at...

Jag har besökt bardelen ett flertal gånger och den är kanon. Skön stämning, bra öppettider (fr 13.00 en lördag) vilket är super om man som jag gillar att ta en vin lunch istället för middag. På lördagar serveras Feijoada Completa (Brasili...

Grymt bra! Och grymt bra service!

Listad i: Favoriter
·

Återbesök på en tisdag, välbesökt med mycket trevlig inramning. Gräsanden är väldigt bra, oxfilen stabil och roliga tillbehör.

5⭐️ framför allt när pris/kvalitet värderas.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
12

Representerar du Liberdade?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Liberdade?

Vi har klassificerat Liberdade som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Liberdade?

Liberdade ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Liberdade?

Liberdade ligger på Skånegatan 51, 116 39, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 350m).