Liberdade

4,1
10 betyg
Redigera Liberdade

På Liberdade, ett stenkast från Nytorgets puls, hittar du smaker från hela världen och en atmosfär som utmärker en modern bistro. Här finns något för både finsmakaren och den som bara vill svänga förbi för en cocktail i baren.

Kila ner för trappan och in i den eleganta restaurangen med dov belysning, trämöbler, mjuka kuddar och prunkande växter i både fönster och tak. På den moderna Söderbistron Liberdade har man skapat en helhet med röda sammetssoffor, tunga draperier, rotting, mosaik och flätade korgar.

Här serveras en modern bistromeny med influenser från runt om i världen, bland annat Frankrike och Japan. Menyn innehåller bland annat prato do churrasco och bläckfisk, två signaturrätter som grillas på restaurangens konro, en traditionell japansk kolgrill. För dig som gillar mat utöver det vanliga passar Liberdades avsmakningsmeny, där köket tar hjälp av ingredienserna i à la carten och adderar fler spännande råvaror för att sätta ihop olika smaker, temperaturer och texturer tillsammans med utvalda drycker.

I baren finns det gott om plats för den som vill mötas upp för att ta en drink eller ett glas vin. Några gånger i veckan spelar dj:s som skapar en skön stämning i bistron. Är man ett gäng som vill sitta avskilt och äta kan man boka Liberdades chambre séparée, inrett i rött och rosa med spännande former och texturer.

Användarbilder på Liberdade Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Liberdade av Fredrik J.
  • Bild från Liberdade av These S.
  • Bild från Liberdade av These S.
  • Bild från Liberdade av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 dec 2019

Vad länge man har gått och väntat på att något nytt ska öppna i dessa lokaler och det visar sig att det var på något gott!

Lokalen, som är uppdelad i två, är superfin med en bardel, restaurangdel och en loungetrappa däremella... Visa hela »

14 feb 2023

Har endast besökt för drinkar och ännu inte hunnit käka, men ur ett rent drinkperspektiv väldigt trevligt. För mig, ett extra plus att fyrbenta vänner är välkomna också och jag ser fram emot att besöka snart igen och också testa käket.

Listad i: Friend of dogs
18 jan 2020 · Uppdaterad

Uppdatering: gick tillbaka till restaurangen för ett litet tag sen, och återigen; restaurangen är magisk! Det blir en vääääldigt stark 4:a eller närmare bestämt typ 4,8! Jag behöver ge baren en chans till, för en trevligare upplevelse än s... Visa hela »

22 jan 2020

Klart över förväntan. Goda drinkar och bra meny. Själva baren var ambitiös med stort utbud på drinkarna och dessutom väldigt goda. Kul med en blandning av brasilianskt och asiatiskt. Vi störde oss lite på att det var så pass ljust i lokalen och at... Visa hela »

10 okt 2020

Jag har besökt bardelen ett flertal gånger och den är kanon. Skön stämning, bra öppettider (fr 13.00 en lördag) vilket är super om man som jag gillar att ta en vin lunch istället för middag. På lördagar serveras Feijoada Completa (Brasili... Visa hela »

16 dec 2019

Grymt bra! Och grymt bra service!

Listad i: Favoriter
28 jan 2020 · Uppdaterad

Återbesök på en tisdag, välbesökt med mycket trevlig inramning. Gräsanden är väldigt bra, oxfilen stabil och roliga tillbehör.

5⭐️ framför allt när pris/kvalitet värderas.

25 nov 2022

23 jan 2022

14 nov 2021