Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lily's Burger Nytorget

3,6
21 recensioner
Lily's Burger Nytorget

Skådespelarduon Joel Kinnaman och Mahmut Suvakci från Snabba Cash står bakom populära snabbmatshaket Lily's Burger som startades på Kungsholmen och nu har spridit sig till Söder. Även på Söderupplagan råder amerikanska diner-vibbar i både inredning och mat. Bortsett från burgare hittar du bland annat milkshakes och chicken nuggets på menyn, och miljön går i samma stuk som hos storasyskonet.

Se även Lily's Burger Kungsholmen

Användarbilder på Lily's Burger Nytorget Visa alla

  • Lägg till bild
  • Halloumiburgare – Bild från Lily's Burger Nytorget av Elin E.
  • Cheeseburgare – Bild från Lily's Burger Nytorget av Elin E.
  • Bild från Lily's Burger Nytorget av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 sep 2019

Här vimlar det av familjer med småbarn, och man kan verkligen förstå varför. Lokalen är barnsligt inredd med flera lekulla detaljer och man dricker milkshake istället för öl. Dessutom har dom minihamburgare till barnen som är supersöta. Fö... Visa hela »

1 nov 2018

Inredningen är rolig, påminner om en amerikansk diner från 60-talet.
Toaletten har smurfar.
Hamburgaren är över medel men inte den bästa jag haft. Goda pommes
Har ej varit här på jättelänge men skulle jag råka hamna här så... Visa hela »

5 sep 2018 · Uppdaterad

Var här samma kväll som jag flyttade hit till Stockholm och kunde inte tänka på något annat än en bra burgare och pommes efter att burit lådor i x-antal timmar.

Ett härligt ställe med amerikansk interiör och en uteservering i regnbå... Visa hela »

23 maj 2015

Äntligen öppnade Lilys Nytorget tillslut. Har väntat flera månader, även om jag inte är något jättefan av Kungsholmen-instutitionen. Södermalm behöver fler och bättre hamburgerställen.

Stället i sig är mycket trevligt,... Visa hela »

5 sep 2019

Helt OK burgare. Inget sensationellt, men klart godkänt. Plus för frasiga pommes!

11 apr 2017

Trevlig miljö, bra dryckesutbud. Goda sötpotatis-pommes. Ett plus är att man faktiskt får en rejäl portion pommes, inte som på vissa trendiga burgarrestauranger där man får typ tio stycken i en liten mugg. Härligt flottiga burgare, inga konstigheter, k... Visa hela »

19 dec 2017

Härligt ställe! Trevlig personal, helt ok vego-burgare men går mest hit för deras peanut butter milkshake. Slurp!

5 feb 2019

Blev tyvärr inte imponerad under mitt besök. Vegetariska falafelburgaren var alldeles för torr, gillade dock Västerbottensostkrämen och avokadon. Trista pommes frites. Snygg och roligt kitchig inredning.

30 nov 2018

Jag har inte testat deras burgare... Dock är deras special shake, peanut butter and chocolate -vegansk och heelt FANTASTISK UNDERBART GOD!
Tro mig, veganska milkshakes växer inte på träd. Dra dit bara för shaken, den är gudomlig!

29 maj 2015

Trevlig lokal och stämning. Åt en Veggie burger som bestod av en falafelburgare med halloumi och hummus. Väldigt god men kanske lite åt det torra hållet.

15 dec 2015

Oväntat god veggi-burgare, grym öl och riktigt trevligt!

15 sep 2015

Härligt ställe, bra burgare och bra gjort med hela amerikanska temat

7 maj 2016 · Uppdaterad

Färgglatt amerikansk retro inredning. Goda burgare, men lite allt för flottiga. Men deras chicken nuggets med bbq sås är riktigt najjs!

14 feb 2016

Lilys är en utav mina favoriter när det kommer till stans alla hamburgerrestauranger. Trevlig lokal och personal, grymt utbud av öl och kanske viktigaste av allt: goda hamburgare. Det som gör Lilys lite extra kul är att de faktiskt har lite roligare utbud av hamburgare ä... Visa hela »

20 maj 2015

Riktigt kul med ett bra hamburgarställe på Nytorget. Bra lokal och snyggt inredd. Maten håller bra klass och även urvalet. Jag åt en hamburgare kallad "den fule" som jag kan rekommendera. Deras shakes är också riktigt goda.

8 dec 2015

Serverar stans kanske saftigaste burgare, dessutom i riktigt skön miljö. "Den gode" med picklad rödlök, avokado och chevrecreme är en hit, extra god med en hawaiiansk öl till.

11 jun 2019

Burgarna ok, men inget speciellt. Rolig inredning, bäst är toan med smurfar i golvet. Servitören var dock allt annat än trevlig. Vi hann knappt sätta oss i vårt bås innan han uppmanade oss att beställa mat snabbt. Efter burgarna ville barnen ha efterrät... Visa hela »

28 jul 2016

Åt Originalburgare med Cheddar Toppning. Den godaste hamburgaren jag har ätit ( och jag har ätit många 😆). Rekommenderas varmt ❀❀

9 nov 2017

Ingen hälsade när vi kom in.
En kille sitter privatklädd i baren med sin telefon och tuggar tuggummi med öppen mun.
Det visade sig att han jobbade här och kanske är någon ansvarig.
Väldigt dålig bemötande och attityd när han pratad... Visa hela »

25 mar 2016

Supre burger. Masse coole tilvalg, supert utvalg av øl og ekstra kult med US-snacks i disk. Ekstraekstra kult at alle burger kan bestilles med glutenfritt brød!!

Sida 1 av 2