Lily's Burger Nytorget

3,6
24 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Lily's Burger
3,6
24 betyg

Skådespelarduon Joel Kinnaman och Mahmut Suvakci från Snabba Cash står bakom populära snabbmatshaket Lily's Burger som startades på Kungsholmen och nu har spridit sig till Söder. Även på Söderupplagan råder amerikanska diner-vibbar i både inredning och mat. Bortsett från burgare hittar du bland annat milkshakes och chicken nuggets på menyn, och miljön går i samma stuk som hos storasyskonet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
24

Recensioner av Lily's Burger

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Här vimlar det av familjer med småbarn, och man kan verkligen förstå varför. Lokalen är barnsligt inredd med flera lekulla detaljer och man dricker milkshake istället för öl. Dessutom har dom minihamburgare till barnen som är supersöta. Fö...

Tycker faktiskt de levererar grymma burgare, framförallt på vegosidan som ofta är eftersatt på burgarhak tycker jag. Grymma pommes också, vilket jag tycker är väldigt viktigt. Uppskattar även diner-stilen i lokalen!

Listad i: Rulla vagn

Inredningen är rolig, påminner om en amerikansk diner från 60-talet.
Toaletten har smurfar.
Hamburgaren är över medel men inte den bästa jag haft. Goda pommes
Har ej varit här på jättelänge men skulle jag råka hamna här så...

Äntligen öppnade Lilys Nytorget tillslut. Har väntat flera månader, även om jag inte är något jättefan av Kungsholmen-instutitionen. Södermalm behöver fler och bättre hamburgerställen.

Stället i sig är mycket trevligt,...

·

Var här samma kväll som jag flyttade hit till Stockholm och kunde inte tänka på något annat än en bra burgare och pommes efter att burit lådor i x-antal timmar.

Ett härligt ställe med amerikansk interiör och en uteservering i regnbå...

Supergott, alltid gullig personal. Barnen tokiga i både lokalen, smurftoaletten och maten. Milkshaken är stans bästa. Måste testas.

Trevlig miljö, bra dryckesutbud. Goda sötpotatis-pommes. Ett plus är att man faktiskt får en rejäl portion pommes, inte som på vissa trendiga burgarrestauranger där man får typ tio stycken i en liten mugg. Härligt flottiga burgare, inga konstigheter, k...

Helt OK burgare. Inget sensationellt, men klart godkänt. Plus för frasiga pommes!

Trevlig lokal och stämning. Åt en Veggie burger som bestod av en falafelburgare med halloumi och hummus. Väldigt god men kanske lite åt det torra hållet.

Jag har inte testat deras burgare... Dock är deras special shake, peanut butter and chocolate -vegansk och heelt FANTASTISK UNDERBART GOD!
Tro mig, veganska milkshakes växer inte på träd. Dra dit bara för shaken, den är gudomlig!

Oväntat god veggi-burgare, grym öl och riktigt trevligt!

Härligt ställe, bra burgare och bra gjort med hela amerikanska temat

Härligt ställe! Trevlig personal, helt ok vego-burgare men går mest hit för deras peanut butter milkshake. Slurp!

Blev tyvärr inte imponerad under mitt besök. Vegetariska falafelburgaren var alldeles för torr, gillade dock Västerbottensostkrämen och avokadon. Trista pommes frites. Snygg och roligt kitchig inredning.

·

Färgglatt amerikansk retro inredning. Goda burgare, men lite allt för flottiga. Men deras chicken nuggets med bbq sås är riktigt najjs!

Serverar stans kanske saftigaste burgare, dessutom i riktigt skön miljö. "Den gode" med picklad rödlök, avokado och chevrecreme är en hit, extra god med en hawaiiansk öl till.

Riktigt kul med ett bra hamburgarställe på Nytorget. Bra lokal och snyggt inredd. Maten håller bra klass och även urvalet. Jag åt en hamburgare kallad "den fule" som jag kan rekommendera. Deras shakes är också riktigt goda.

Lilys är en utav mina favoriter när det kommer till stans alla hamburgerrestauranger. Trevlig lokal och personal, grymt utbud av öl och kanske viktigaste av allt: goda hamburgare. Det som gör Lilys lite extra kul är att de faktiskt har lite roligare utbud av hamburgare ä...

Burgarna ok, men inget speciellt. Rolig inredning, bäst är toan med smurfar i golvet. Servitören var dock allt annat än trevlig. Vi hann knappt sätta oss i vårt bås innan han uppmanade oss att beställa mat snabbt. Efter burgarna ville barnen ha efterrät...

Åt Originalburgare med Cheddar Toppning. Den godaste hamburgaren jag har ätit ( och jag har ätit många 😆). Rekommenderas varmt ❤❤

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
24

Representerar du Lily's Burger Nytorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Lily's Burger Nytorget?

På Lily's Burger Nytorget serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare
  • Snabbmat

Vad kostar det att äta på Lily's Burger Nytorget?

Lily's Burger Nytorget ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Lily's Burger Nytorget?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Lily's Burger. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Lily's Burger Nytorget uteservering?

Ja, Lily's Burger Nytorget har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är det billigt att äta på Lily's Burger Nytorget?

Lily's Burger ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Lily's Burger Nytorget?

Lily's Burger Nytorget ligger på Södermannagatan 27, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 500m).