Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lily's Burger Nytorget

3,9 • 14 recensioner
Lily's Burger Nytorget

Skådespelarduon Joel Kinnaman och Mahmut Suvakci från Snabba Cash står bakom populära snabbmatshaket Lily's Burger som startades på Kungsholmen och nu har spritt sig till Söder. Även på Söderupplagan råder amerikanska diner-vibbar i både inredning och mat. Bortsett från burgare hittar du bland annat milkshakes och chicken nuggets på menyn, och miljön går i samma stuk som hos storasyskonet.

Se även Lily's Burger Kungsholmen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig miljö, bra dryckesutbud. Goda sötpotatis-pommes. Ett plus är att man faktiskt får en rejäl portion pommes, inte som på vissa trendiga burgarrestauranger där man får typ tio stycken i en liten mugg. Härligt flottiga burgare, inga konstigheter, k... Visa hela »

Härligt ställe! Trevlig personal, helt ok vego-burgare men går mest hit för deras peanut butter milkshake. Slurp!

Färgglatt amerikansk retro inredning. Goda burgare, men lite allt för flottiga. Men deras chicken nuggets med bbq sås är riktigt najjs!

Oväntat god veggi-burgare, grym öl och riktigt trevligt!

Härligt ställe, bra burgare och bra gjort med hela amerikanska temat

Serverar stans kanske saftigaste burgare, dessutom i riktigt skön miljö. "Den gode" med picklad rödlök, avokado och chevrecreme är en hit, extra god med en hawaiiansk öl till.

Lilys är en utav mina favoriter när det kommer till stans alla hamburgerrestauranger. Trevlig lokal och personal, grymt utbud av öl och kanske viktigaste av allt: goda hamburgare. Det som gör Lilys lite extra kul är att de faktiskt har lite roligare utbud av hamburgare ä... Visa hela »

Ingen hälsade när vi kom in.

En kille sitter privatklädd i baren med sin telefon och tuggar tuggummi med öppen mun.

Det visade sig att han jobbade här och kanske är någon ansvarig.

Väldigt dålig bemötande och attityd nä... Visa hela »

Riktigt kul med ett bra hamburgarställe på Nytorget. Bra lokal och snyggt inredd. Maten håller bra klass och även urvalet. Jag åt en hamburgare kallad "den fule" som jag kan rekommendera. Deras shakes är också riktigt goda.

Åt Originalburgare med Cheddar Toppning. Den godaste hamburgaren jag har ätit ( och jag har ätit många 😆). Rekommenderas varmt ❤❤

Supre burger. Masse coole tilvalg, supert utvalg av øl og ekstra kult med US-snacks i disk. Ekstraekstra kult at alle burger kan bestilles med glutenfritt brød!!

Saftiga och lagom stora burgare med mycket god smak. Har även möjlighet att välja till goda extra toppings. Milkchaksen är 10/10 och deras nya sötpotatis pommes är en ny favorit. För övrigt mysig miljö (amerikans retro) och avslappnad personal. Någo... Visa hela »