Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Low & Slow Smokehouse

4,0 • 2 recensioner
Low & Slow Smokehouse

På superamerikanska Low & Slow Smokehouse i Vasastan kan man smörja kråset med BBQ-kött som tillagats i ett specialtillverkat rökskåp från Texas, samtidigt som country och blues strömmar ur högtalarna.

Skulle man för ett ögonblick glömma bort vilken matnation Low & Slow inspirerats av är det bara att kika på fotografierna på tegelväggen eller den stora neon-grisen på väggen för att bli påmind om att man befinner sig på en tvättäkta, amerikansk BBQ-restaurang.

Low & Slow slog upp dörrarna den 4 juli 2016. Innan dess hade grundarna och de äkta makarna, svenska Caroline och Kansas-födde Ben, hunnit bo, plugga och jobba flera år utomlands och gjort grundlig research kring hur BBQ bäst tillagas och åtnjuts.

På restaurangen omvandlas erfarenheterna till rätter baserade på bland annat fläsk, nöt och kyckling. Här serveras brisket, pulled pork, Alabama style chicken och Cincinnati Chili med tillbehör som exempelvis creamed corn, baked beans och mac n' cheese. Hemligheten bakom köttet är, enligt dem själva, det specialtillverkade rökskåpet "Big Red" – importerat från Texas. För att ringa in helhetsupplevelsen ackompanjeras måltiden av country och blues.

I baren är det happy hour varje dag mellan 17-19, med schyssta priser på Spicy Smoked Chicken Wings och husets öl, och första söndagen i månaden serveras även brunch på restaurangen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2018

Gäller brunchen. Den inträffar endast 1 gång i månaden.

Prisvänligt först och främst och som tur är även prisvärt.

Smakerna är bra ....om man väljer rätt.

Deras asian style pigwings är awesome. Hade ja... Visa hela »

27 sep 2018

Tredje gången gillt, nyckeln ligger i att kombinera "Side orders" rätt, både i antal och vilka. Konceptet sitter som bbq-röken i väggarna och komponenterna på brickan hänger ihop och bara skriker BBQ! Countrymusiken i bakgrunden skapar helt rätt... Visa hela »