Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Magnolia

4,0 • 4 recensioner
Magnolia

Några trappsteg från Mariatorget serverar Magnolia asiatiska rätter vid sidan om hantverksöl, naturviner och drinkar. Här kan du bland annat sätta ihop din egen ris- eller nudelskål (kött/fisk/vegan) eller äta rätter som sushi och pekinganka. Magnolia fungerar även som galleri och festlokal. På sommaren är uteserveringen ett hett stopp.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 okt 2018

Riktigt mysigt ställe vid Mariatorget som jag verkligen kan rekommendera. Bra priser och riktigt god mat med trevlig personal, verkligen ingenting som gick fel denna kvällen på Magnolia!

17 okt 2015

Beställde hem mat härifrån via Foodora. Testade en kikärtsburgare som tyvärr var totalt smaklös och kladdig. Slängde den efter några tuggor. Dock lyftes det hela av en riktigt bra chevrésallad.

18 jun 2015

Om jag var stammis här skulle jag vara en lyckligare människa, eller? Så långt ska jag inte sträcka mig men ett ställe som kombinerar konst med cava och tapas och som sen ligger lite undangömt förtjänar att få mig lite mer lycklig.

Mitt f... Visa hela »

1 maj 2016

Riktigt bra prisvärd mat i schysst miljö