Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ramblas Mariatorget

3,5 • 4 recensioner
Ramblas Mariatorget

Tapasrestaurangen Ramblas vid Mariatorget kör samma koncept som systerkrogen i Hornstull, dock i lite större format med en något mer avancerad meny samt cavabar. Även klassiker som nationalrätten paella står på menyn.

Se även Ramblas Hornstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Ramblas ligger lite undangömt och dolt, trots det är det nästan alltid fullt. Cavan är god, maten bra, personalen trevlig och miljön mysig. Det är inte spektakulärt eller minnesvärt direkt. Men du får god mat och en trevlig afton när du går hit!

14 sep 2015

Mariatorget är verkligen en liten oas när du inte orkar med byggkaoset runt Slussen eller vill slippa avgaserna på Hornsgatan. Här samlas alla typer av människor; från lattedrickande föräldralediga till pensionärer med rullatorer. Läget är str... Visa hela »

30 jan 2018

Vet inte så mycket om alla rätter men tar alltid deras entrecote och den är guld. Brukar dessutom ta en lite tapas sidanom. Personalerna kör sitt jobb. Vad mer kräver man!

3 feb 2016

Otrevlig personal och vi fick bord "på nåder" eftersom vi inte bokat. När vi kom vid öppningsdags var det helt tomt. "Och i Stockholm brukar man

bara få ha bordet 2 timmar", blev vi upplysta om, (har bott hela mitt liv i Stockholm). Två... Visa hela »