Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Matilde

2,5
32 recensioner
Matilde

Den italienska storkrogen Matilde, som ligger i Bananhuset i Sundbyberg, håller öppet från morgon till sen kväll hela veckan. Här finns något för såväl barnfamiljer som för AW-gäng och festfolk.

Användarbilder på Matilde Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Matilde av Mythu L.
  • Bild från Matilde av Adam L.
  • Bild från Matilde av Pavel M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 sep 2019

Maten är helt ok. Körde deras lunch med kollegorna och de tyckte samma. Jag tog en risotto och kollegorna skaldjurspasta, som egentligen bara bestod av lite räkor.

Dock gillar jag miljön. Stort ställe med många platser. Ingår bröd och sallad, ä... Visa hela »

2 maj 2019

Trevlig restaurang med helt okej käk kvällstid. Lite förvirrad service men det funkar.

13 mar 2018

Åt lunch på Matilde idag och måste säga att jag gillar det! Stort ställe, som de lyckats göra trevligt/mysigt. I entrén är det lite deli där man kan köpa med sig saker hem. På menyn fanns en handfull rätter, tror alla kostade 99 kr in... Visa hela »

28 nov 2016

Lite mat, blev ej mätt. Ej tillmötesgående hovmästare då de vägrade kompensera på något sätt då vi väntat på mat i nästan 3h, pga. segt "hängmörat" kött, alldeles för lite mat, ej fått in det m... Visa hela »

10 aug 2018

Jäklgt oflexibel personal/ledning?
Sitter du på ena sidan uteserveringen får du ej äta från menyn. En vän fick i en oxfilepasta utan oxfile i. En annan vän ville ha djonsenap till sin mat, fick in slotts senap (pinsamt) en annan vän äter inte kö... Visa hela »

15 jan 2017

Grymt bra!
Sällskap om 7 som fick en fantastisk matupplevelse.

Italien är i inte längre bort än "Sumpan".

30 maj 2019

Jag var på restaurang Matilde idag, den 30/5, med min hustru och dotter. Beställde en biffstek.
Det stöd på menyn : pommes frites och bearnaisesås.
Jag hade önskemålet att ha mindre pommes och lite grönsaker istället. Servitören svarade a... Visa hela »

19 dec 2016

Kort och gott, gå INTE hit! Sämsta servicen jag upplevt! Dessutom var vi tvungna att ändra beställningen flera gånger då man långt efter beställning kom på att rätterna var slut. Överstekt kött, grynig panna cotta, kall pasta, tryffelc... Visa hela »

15 jan 2017

Fantastiskt god hummer serverades med den godaste bearneisen jag ätit!

För den icke köttätande (och övriga) kan jag varmt rekommendera raviolin med färskost och tryffel. Den var riktigt bra!

De övriga i sällskapet var även de mycket nö... Visa hela »

4 feb 2017 · Uppdaterad

Hade vissa förväntningar efter att den blivit omskriven i lokalpressen, och att de som driver den är välkända krögare. Men vilken besvikelse. Två besök varav det andra var en bokad tid. Bägge inleddes med ett aldrig liknande ointresse från personal... Visa hela »

7 dec 2016

Rörigt med 3 stycken som "hade vårt bord". Trevliga tjejer men fel blev det med notan och en extra inslagen öl som inte hade beställt - som VI till slut lyckades se och då löstes "problemet" med att vår uppdelning av notan inte gick ihop i sl... Visa hela »

2 dec 2016

Den fantastiska hängmörade biffen smakade mer som ett kött köpt på en billig matkedja. Potatisen var god. Vi fick dock bytta maträtt när vi påtalade köttet. Fick in lamm som smakade hyggligt men då smakade potatisen som om man tagit fram en gammal... Visa hela »

5 maj 2017

Vårt första besök! Har gått förbi många gånger och tyckt att menyn och inredning sett fantastisk ut. Så jag läser på och av recensioner att döma är det inte värt ett besök men vi bestämmer oss ändå för a... Visa hela »

17 maj 2017

Nonchalant personal och ojämn nivå i köket. Denna inrättning håller inte den nivå som krävs för fine dining.

24 nov 2016

Magiskt goda pizzor. En hel klass bättre än det du ätit tidigare.

26 nov 2016

Väntade 2 timmar på mat. En rätt alldeles för salt. En stor sten i skaldjurspastan.

1 feb 2018

Mycket bra mat, aldrig besviken. Håller dock med en del om den oangagerade serveringspersonalen.

4 dec 2017

Inte fullsatt då det var en vardagskväll. Fick vänta länge på att kunna beställa, på maten, på dryck. Tills slut kom en servitris och lade notan på vårt bord trots att vi inte bett om det än och det var två timmar kvar till stän... Visa hela »

4 nov 2017

En utav de bästa pizzorna jag ätit, vi var 5 pers som beställde in allt olika och alla var supernöjda, kan inte förstå de negativa kommentarerna.

14 okt 2017

Jag och min man bodde på ett hotel i Bromma, såg restauang Matilde och bestämde oss för att boka bord till kvällen. Vi förstod att de hade en mycket hektisk kväll, men trots det fick vi ett väldigt fint bemötande. Vi tog en drink i baren medans vi vä... Visa hela »

Sida 1 av 2