Recension av Mornington – av Mythu L.

Brunchbuffe!

Trevligt ställe lite som att vara hemma hos någon. Mysigt med böcker på väggarna, lite som ett bibliotek. Utbudet var inte det största men de hade ändå goda rätter! Bacon var krispiga de var riktigt goda och även skagenröran var god. Inte många brunchställen som har klassiska svenska pannkakor med sylt och grädde men det hade de här! De hade även fattigariddare vilket jag hörde var riktigt bra från vännerna. Är ingen stor fan av fattigariddare men pannkakor blev det några omgångar.

Det varma maten låg på ett ställe och det kalla+efterrätt låg på ett annat ställe vilket var en nackdel. Man fick gå fram och tillbaka på olika ställen. Ibland vill man ju blanda både kallt och varmt. En annan nackdel är att det inte ingår någon juice i priset. De hade smoothie, blåbärssoppa och kaffe/te som ingick vilket var bättre än inget. Hade önskat att de hade olika typer av juicer som ingick och även fler frukt alternativ än melon och apelsin.

När vi var här var det några som hade babyshower. Har hört att det ibland kan vara flera sånna samtidigt och man brukar placera dessa i samma rum som där man tar det kalla maten.

Trevlig personal som gick runt och frågade om maten smakade bra.