Mornington

3,9
16 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Mornington
3,9
16 betyg
Hemsida
Instagram

I anslutning till Östermalmshotellet Mornington Hotel bjuder restaurangen och baren inte bara på populär frukost och en meny med säsongsanpassade rätter på lokalt producerade råvaror. Här hittar du även ett av Sveriges största offentliga bibliotek, utställningar, drinkar och mycket mer.

Med sitt centrala läge på Nybrogatan, nära Östermalmstorg, drar klassiska Mornington en stadig publik med lite av varje på den mingelvänliga hotellrepertoaren. Här har den välkända helgfrukosten gått varm i många år och sätter ett skönt avslut på veckan för såväl familjer och par som kompisgäng. Men som mötesplats bjuder hotellmiljön på mycket mer än så. Här är tanken att bidra med inspiration för både internationella hotellgäster som stockholmare.

Utöver bar och restaurang hittar du bland annat det stora biblioteket vars 4000 (!) boktitlar uppdateras med jämna mellanrum av en helt egen bibliotekarie. Garanterat ingen risk för att tröttna på utbudet, med andra ord. På den kulturella fronten får biblioteket även sällskap av en lounge där du kan ta del av utställningar, kulturaktiviteter och musik i kombination med maten, fikat eller drinken.

För hit kommer du givetvis inte minst för att äta och dricka. Matsalens meny lever efter säsong och bjuder på både svenska och internationella klassiker, gärna med lokalt producerade råvaror – populära såväl bland internationella gäster som lokalbor och de som jobbar i området. Här serveras både frukost, lunch och middag. Missa inte heller baren, uteserveringen eller den hemliga innergården lagom till soligare dagar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Mornington

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 sep. 2023 · Uppdaterad

Jag och en kollega åt middag här spontant en vardagskväll. Vi delade på en kycklingsallad och en asiatisk råbiff. Kycklingsalladen är topp 3 sallader jag ätit - matig trots att den saknade kolhydrater (vilket framgick i menyn så inga konstigheter), olika k... Visa hela »

16 apr. 2019

Brunchbuffe!

Trevligt ställe lite som att vara hemma hos någon. Mysigt med böcker på väggarna, lite som ett bibliotek. Utbudet var inte det största men de hade ändå goda rätter! Bacon var krispiga de var riktigt goda och även skagenrö... Visa hela »

24 jan. 2016

Finfin brunch, stor buffé

3 maj 2022

Härlig helglunch på trevlig uteservering. Kanske inte överväldigande men gjorde det mesta rätt.

8 apr. 2015

Har käkat middag här en gång och maten var helt ok, kanske lite typiskt för ett hotell. Olika internationella rätter på menyn , inget utstickande eller wow. Lokalen är trevlig med alla böcker i bokhyllan. Personalen var inte så uppmärksam vilket m... Visa hela »

7 mars 2019

Har hittills bara stannat här för en drink men är absolut stället att gå tillbaka till, och är mer än nyfiken på att testa maten och se hur den är.

Stället är jätte fint, precis i min stil. Bruna nyanser i salen, gula toner på... Visa hela »

18 apr. 2017

Riktigt prisvärd buffé där de verkligen har det mesta! Riktigt imponerad!

27 feb. 2019

GRYM frukostbuffé som jag varmt rekommenderar! Inredningen är fantastisk och personalen serviceminded.

10 nov. 2018

Inte superimponerad tyvärr. Inga bra saker, inte jättestort utbud och ännu mindre för glutenintoleranta i sällskapet.

22 dec. 2014 · Uppdaterad

Väldigt prisvärd (285) och bra brunch. Utbudet har allt man kan tänka sig vad en brunch ska innehålla så som ägg, bacon, lax, köttbullar, nybakat bröd och pannkakor. Enda minuset är att det är ej färsk pressade juicer.

29 apr. 2016

Trevlig ställe med bra brunch.

22 sep. 2016

Bra brunch ljust o skön miljö

21 apr. 2019

RIktig god brunch som satt fint. Brett utbud och familjär känsla.

20 apr. 2019

Brunchen var ingen höjdare, varmrätterna var kalla och smakade inget. Kallrätterna var okej. Inte värt priset!

2 okt. 2023
Listad i: Lite finare lunch!
27 sep. 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 feb. 2022