Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mumbai Dreams

3,0
2 recensioner
Mumbai Dreams

Indiska Mumbai Dreams på Kungsholmen har sizlar och tikka masala som sitt signum. Kvällstid serveras à la carte och på dagarna dukar restaurangen fram en indisk lunchbuffé där sallad, kaffe och naanbröd ingår.

På Mumbai Dreams vill man visa den indiska kokkonsten och framställningen av mat. I rätterna används endast de bästa råvarorna och ingredienserna, där tyngdpunkt ligger på att få fram de bästa smakerna med speciella kryddor som till exempel masala, koriander och spiskummin. Ambitionen är att man ska ha fått en kulinarisk upplevelse när man går från restaurangen.

Utöver sizlar- och masalarätter finns bland annat Mumbai-, Balti-, Karai- och Madras-rätter på menyn, såväl som en helt vegetarisk sektion och enklare efterrätter.

Restaurangen ligger på Lindhagensgatan längst ut på Kungsholmen, precis intill Hornsbergs strand - perfekt för den som föredrar att beställa takeaway och sätta sig på kajen. Här arrangeras även privata tillställningar och evenemang för den som önskar att abonnera eller vara ett större sällskap.

Användarbilder på Mumbai Dreams

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2019

Ätit middag här två ggr. Det är inget fel på maten, men servicen är uslig och maten är inte värd sina pengar (fast de sänkt priset nu). Inte speciellt mysig lokal heller. Första gången vi var där spillde servitören ut ett glas vatte... Visa hela »

1 sep 2018

Godast sizlarn i stan, dock lite för dyrt i relation till läget och lokalen. Om varje rätt vore 50kr billigare skulle restaurangen vara proppfull!