Pong Lindhagen

2,5
4 betyg
Asiatisk restaurang
Hemsida
Pong
2,5
4 betyg
Hemsida

Med ungefär 400 sittplatser och olika asiatiska miljöer är Pong Lindhagen en av stans största restauranger. Här serveras buffé med både asiatiska smaker och svensk husman. Varför inte testa Korean BBQ och grilla direkt vid bordet? De varierande avdelningarna gör att det finns utrymme för olika typer av måltider och tillfällen.

Pong Lindhagen är Pong-gruppens största restaurang, indelad i flera avdelningar med asiatisk känsla. Sitt i dov belysning bland mönstrade sammetsgrupper eller i ljus miljö med avskalade trämöbler. På ”Torget” mitt i restaurangen kan du få luftig uteserveringskänsla.

Lunchen består av en bred buffé med något för alla, såväl husmanskost som wok, sushi och andra asiatiska alternativ. Kaffe och mjukglassbuffé ingår. Till middag erbjuds både buffé och à la carte med bland annat sushi, dumplings och thairätter. Buffén innehåller ett hopplock från hela menyn. För den som är sugen på grillat har restaurangen en ”Korean BBQ” där rätterna grillas direkt vid bordet. Själva grillbordet är importerat raka vägen från Japan.

Helgerna ägnas åt en fullmatad brunchbuffé med varma och kalla rätter. I cafédelen har man tagit fram en egen kaffeblend tillsammans med Johan & Nyström och här serveras även frukost på vardagarna.

För den som vill fira och fixa fest har restaurangen en festlokal med plats för upp till 100 sittande gäster. Köksmästaren Magnus Rydberg har gedigen erfarenhet från F12-gruppen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Pong Användarbilder

Recensioner av Pong

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jun 2016

Buffé är inte min grej men om du gillar bufféer kommer du säkert gilla det här. Våga alltså gå hit trots mitt låga betyg.

Det är förvirrande stort på Pong. Lunchtid så kan du både äta asiatisk buffé... Visa hela »

17 jun 2017

Endast ätit lunch här och tja det var väll gott men inte så mycket mer. Plus för bred buffé med thai, sushi och "vanlig" mat, tex pasta carbonara. Bra med buffé på mjukglassen! Vill gå hit och prova deras korean barbeque någongång!

6 maj 2019

Buffet restaurang med fokus på volym. Stort utbud men utan kvalite.
Sushiriset var dessvärre hårt.

23 mar 2018

Helt OK buffé för lunch sedan man handlat på ICA och på Systemet. Men knappast annars.