Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Beirut Bistro

4,4
10 betyg
Redigera Beirut Bistro

Om du är sugen på meze är det bara att styra stegen till Beirut Bistro. Här serveras libanesiska smårätter och grillade varmrätter – allt tillagat från grunden. Lokalen har två våningar med plats för både små och stora sällskap, och det går även att hyra in sig för fester och events. Under sommaren öppnar den stora uteserveringen som bjuder på kvällssol.

Användarbilder på Beirut Bistro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Beirut Bistro av Jessica K.
  • Bild från Beirut Bistro av Jessica K.
  • Bild från Beirut Bistro av Jessica K.
  • Catering till födelsedagasevent – Bild från Beirut Bistro av Anna B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jun 2021

Jag var här och åt middag med två tjejkompisar och hade en toppenkväll!

Personalen var supertrevlig och hjälpsamma, både med min allergi och att vi bytte bord mitt i då det började regna (och vi satt på uteservering). Vi tog in en vegansk m... Visa hela »

4 dec 2022

Tack för en otrolig kväll Beirut bistro alla va supernöjda 😊, rekommenderar att besöka väldigt fräsch restaurang med fin dekoration av julpynt och julgran som är på plats 🎅🏼 väldigt trevligt med libanesisk Julbord många goda smaker och så my... Visa hela »

7 nov 2022

Tack Beirut bistro för en underbar kväll, Jag och min fru va här på lördags kväll trots att det va fulltsatt så fick vi en bra bord, Väldigt fin utsikt och mysig restaurang, maten va väldigt fräsch och goda smaker som uppfyllde våran för... Visa hela »

20 nov 2022

Allt var som vanligt på Beirut bistro i hornsbergsstrand.. utmärkt service från trevlig personal som serverade väldigt god mat, trots att det var lördag kväll och i sort sett fullsatt.

8 nov 2022

Så himla god mat och jättetrevlig personal! Kan varmt rekommendera om du vill ha en mysig atmosfär och är hungrig! Mycket mat för pengarna! Mums.

9 nov 2022

Vi va här med tjejerna från jobbet på afterwork allt va Super.. god mat och trevlig serveringspersonal det va även bra med utbud av alkoholdrycker för bra pris.

20 mar 2019

Bra mat, bra service, trevlig restaurang.

Jag har ätit här många gånger sant även beställt catering för event hemma. Ägaren är extremt hjälpsam och tillmötesgående, han kom in och lagade maten för vårt event trots at... Visa hela »

3 sep 2022

Very average food.
Our 4 year old cried for few seconds and immediately a staff rushed and told , "Make sure the child doesn't make noise" , with our any respect. This is when the restaurant was hardly any people , just 2 tables occupied.

We never experienced this in any... Visa hela »

1 jul 2022

7 nov 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.