Beirut Bistro

4,4
10 betyg
$$
Libanesisk restaurang
Beirut Bistro
4,4
10 betyg

Om du är sugen på meze är det bara att styra stegen till Beirut Bistro. Här serveras libanesiska smårätter och grillade varmrätter – allt tillagat från grunden. Lokalen har två våningar med plats för både små och stora sällskap, och det går även att hyra in sig för fester och events. Under sommaren öppnar den stora uteserveringen som bjuder på kvällssol.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
10

Recensioner av Beirut Bistro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag var här och åt middag med två tjejkompisar och hade en toppenkväll!

Personalen var supertrevlig och hjälpsamma, både med min allergi och att vi bytte bord mitt i då det började regna (och vi satt på uteservering). Vi tog in en vegansk m...

Tack för en otrolig kväll Beirut bistro alla va supernöjda 😊, rekommenderar att besöka väldigt fräsch restaurang med fin dekoration av julpynt och julgran som är på plats 🎅🏼 väldigt trevligt med libanesisk Julbord många goda smaker och så my...

Allt var som vanligt på Beirut bistro i hornsbergsstrand.. utmärkt service från trevlig personal som serverade väldigt god mat, trots att det var lördag kväll och i sort sett fullsatt.

Tack Beirut bistro för en underbar kväll, Jag och min fru va här på lördags kväll trots att det va fulltsatt så fick vi en bra bord, Väldigt fin utsikt och mysig restaurang, maten va väldigt fräsch och goda smaker som uppfyllde våran för...

Så himla god mat och jättetrevlig personal! Kan varmt rekommendera om du vill ha en mysig atmosfär och är hungrig! Mycket mat för pengarna! Mums.

Vi va här med tjejerna från jobbet på afterwork allt va Super.. god mat och trevlig serveringspersonal det va även bra med utbud av alkoholdrycker för bra pris.

Very average food.
Our 4 year old cried for few seconds and immediately a staff rushed and told , "Make sure the child doesn't make noise" , with our any respect. This is when the restaurant was hardly any people , just 2 tables occupied.

We never experienced this in any...

Bra mat, bra service, trevlig restaurang.

Jag har ätit här många gånger sant även beställt catering för event hemma. Ägaren är extremt hjälpsam och tillmötesgående, han kom in och lagade maten för vårt event trots at...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
10

Representerar du Beirut Bistro?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Beirut Bistro?

Beirut Bistro ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Beirut Bistro?

På Beirut Bistro serveras bland annat:

  • Libanesiskt

Har Beirut Bistro uteservering?

Ja, Beirut Bistro har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Beirut Bistro?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Beirut Bistro. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är Beirut Bistro barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Beirut Bistro som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Beirut Bistro?

Beirut Bistro ligger på Hornsbergs strand 85, 112 15, Kungsholmen. I närheten ligger Hornsbergs Strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kristineberg (ca 700m).