Måsen

4,6
7 betyg
$$$
Restaurang
Måsen
4,6
7 betyg

Precis utanför Münchenbryggeriet ligger sommarrestaurangen Måsen. Bakom står duon Rima Ismail och Samir Kersh från A Bowl & Plates.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
7

Recensioner av Måsen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Jag är lika såld som alla andra - älskar detta ställe! Maten, servicen och location. Ser fram emot mer besök i sommar <3

Så otroligt vällagad och god mat. Restaurangen ligger perfekt, med utsikt över Stockholm. Vi hade oturen att få spöregn under vårt besök, men servitören var otrolig och gjorde allt för att vi skulle ha en så bra vistelse som möjligt, vi fick...

Till Måsen går du för att du vet att gänget bakom Bowl & Plates är grymma! Det är en sommarkväll i juni, det är varmt, solen är påväg att gå ner och vi får in grillat, kryddat, saltat, syrligt! Alla sinnena är nöjda.

Grymt bra sommar restaurang! Bra kött, bra vibe, grym personal. Det här blir mitt nya sommarställe. Syns snart igen !

Fantastisk mat, superfin service och magisk utsikt. Vi fick ett superfint bemötande och blev omhändertagna hela kvällen. Kommer definitivt gå hit fler gånger i sommar!

En berg och dalbana av nonchalant bemötande hygglig mat, proffs och amatörer i personalen. Borde gått redan vid det otroligt nonchalanta och otrevliga bemötandet av hovmästaren. En duktig servitör och hygglig mat räddar upplevelsen från 1 stjärna

Listad i: Söder

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
7

Representerar du Måsen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Måsen?

Måsen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Måsen?

På Måsen serveras bland annat:

  • Fisk
  • Medelhavet
  • Kött
  • Mellanöstern
  • Smårätter

Har Måsen uteservering?

Ja, Måsen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Måsen?

Måsen ligger på Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25, Södermalm. I närheten ligger Hornsgatan. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 450m).