Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Neverland

1,4
5 betyg
Redigera Neverland
Neverland

På Neverland serveras klassiska pubrätter i opretentiös miljö mitt på Medborgarplatsen. Här erbjuder man lunch och middag som går att äta i deras matsal eller på uteserveringen under sommarhalvåret. På tv-skärmarna visas de senaste sportmatcherna.

Neverland är en karaktäristisk pub med restaurang och bar. På menyn hittar du klassiska pubrätter som till exempel caesarsallad, baconlindad kycklingfilé, fish and chips och vegetarisk halloumiburgare. I baren finns ett gediget utbud av dryck oavsett om du önskar en kall öl, ett glas vin, en klassisk grogg eller ett alkoholfritt alternativ.

Här kan du slå dig ner i sofforna för en snabb öl eller stanna länge. Här finns plats för såväl små som stora sällskap, dag som kväll. Till lunch hittar du flera alternativ från restaurangens "Dagens", en meny som ändras varje vecka men som går i samma anda som deras à la carte-meny.

Användarbilder på Neverland Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
1 jun 2018

Stor uteservering som känns luftigare än de andra på Medis.

2 feb 2020

Dåligt behandlad av ägaren och personal. Föreslår andra alternativ.

9 jul 2021

Trevligt ställe men alldeles för hög musik

6 jun 2020

Otrevlig personal och vakter med spydigt, ignorant och diskriminerande bemötande. Ingen god service! Filtar som stinker. Skulle aldrig gå tillbaka hit.

13 okt 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Välkomnande personal vid entrén på 2 helger i rad. Maten var okej. Spendera dina pengar annat.

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

7 jun 2021

Översätt till svenska »

Worst pub ever in Stockholm