Hirschenkeller Götgatsbacken

2,4
7 betyg
$
Restaurang
Bar
Hirschenkeller
2,4
7 betyg

Hirschenkeller öppnade för första gången 1976 i Stockholm och idag finns de på flera ställen inne i stan. En av restaurangerna ligger på Götgatsbacken, där de serverar redig mat och dryck till humana priser. Vad sägs om en schnitzel och kall öl mitt i Södervimlet?

Hirschenkeller slog upp dörrarna på Götgatsbacken nära Medborgarplatsen och Björns trädgård hösten 2016. Konceptet är inriktat på gemytlig pub – här ska det finnas en naturlig mötesplats för alla, oavsett om man är hungrig eller törstig. Belägen i det folkfyllda stråket serverar restaurangen öl, vin och cider samt maträtter i stil med bratwurst, hamburgare, plankstek och fish n chips. Det finns även ett par vegetariska alternativ på menyn. Vill man bara ha något litet till sin öl erbjuds även mindre rätter som toast skagen och nachos.

Inredningen går i upprustat pubstuk, med väggpaneler, mörka trämöbler och tavlor. Hit kommer du med vännerna för att umgås över något att äta och/eller dricka. Restaurangen har öppet från lunch till sen kväll hela veckan, och utbudet är till för att tilltala de flesta. Priserna är relativt låga på både mat och dryck, med exempelvis ordentliga rätter runt hundringen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hirschenkeller Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,4
7

Recensioner av Hirschenkeller

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Skönt ställe, bra stämmning för alla åldrar. Söder är söder. Kimberly är bäst. X2 //Tony&Micke

Billigt och helt okej som bar.

Texten har översatts automatiskt.

Als toerist mochten ik en mijn zoon 1 bier drinken en toen werden we eruit gezet omdat we zogenaamd dronken waren. Ren discriminatie. De hele bar zat vol stomdronken Zweden. Het was ons eerste biertje van de dag. Kan het nu nog steeds niet geloven dat dit is gebeurd Waardeloze tent.

Fruktansvärt dålig service samt dåligt bemötande av personalen. Som tyckte att vi skulle gå därifrån då vi upptog 2 bord och var 14 personer. Vi hade varit där för länge. 17 - 20. De var ju inte så att vi inte drack något och...

Vi, ett äldre par, tog en promenad på söder, lördag em 14/1. Kände för att gå in på någon trivsam restaurang på Götgatan, sitta ned ett litet tag, titta ut o ta en öl. Väl på plats kl 15.45 vid ett kl 17.00 reserverat bord b...

😊 Kiva mesta, hyvä pysähdyspaikka keskustaan mennessä tai sieltä tullessa.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,4
7

Representerar du Hirschenkeller Götgatsbacken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Hirschenkeller Götgatsbacken?

Vi har klassificerat Hirschenkeller som:

  • Budgetbar
  • Pub
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Hirschenkeller Götgatsbacken?

Hirschenkeller Götgatsbacken ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av mat serveras på Hirschenkeller Götgatsbacken?

På Hirschenkeller Götgatsbacken serveras bland annat:

  • Pubmat
  • Tyskt
  • Europeiskt

Har Hirschenkeller Götgatsbacken uteservering?

Ja, Hirschenkeller Götgatsbacken har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är det billigt att äta på Hirschenkeller Götgatsbacken?

Hirschenkeller ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Hirschenkeller Götgatsbacken?

Hirschenkeller Götgatsbacken ligger på Götgatan 46, 11826, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 200m).