Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Niklas

4,2 • 5 recensioner
Niklas

På Regeringsgatan 66 ligger ett unikt och annorlunda krogkoncept i regi av krögaren Niklas Ekstedt, som även drev 1900 - den tidigare restaurangen på samma adress. Här låter han sig inspireras av olika världsdelar och lokala mattraditioner som får sätta prägel på smakerna. Maten lagas på ekologiska råvaror. Längre in i lokalen hittar du även Kåken.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2016 · Uppdaterad

Riktigt bra stämning, trevlig personal och god mat. Bäst var nog de vietnamesiska vårrullarna och en besvikelse var burratan.

26 apr 2016

Åt en trevlig middag på Niklas igår. Om vi börjar med det positiva, så var det ganska mycket folk, trots att vi var där väldigt tidigt. Vi tog tre förrätter och en huvudrätt att dela på: löjrom på våffla, råbiff (ej k... Visa hela »

28 nov 2016

Grymt trevligt middagsbesök på Restaurang Niklas. Kvällens favorit var dem vitnamesiska vårrullarna till förrätt

9 dec 2016

Stor och samtidigt mysig restaurang med en grymt blandad meny där alla kan hitta något bra att käka!

16 jul 2015

Sjukt bra mat och mycket, orkade ingen efterätt :(. Nog bästa råbiffen jag fått i Stockholm faktist. Mycket billigare än man kan tro också! Sötpotatispommensen var bonkers.