Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybohovs Restaurang

0,0
0 betyg
Redigera Nybohovs Restaurang

På Nybohovs Restaurang kan du äta lunch med en slående utsikt över Stockholm. I de ljusa och ombonade lokalerna serveras modern husmanskost tillagad från grunden. Här kan du även boka en festlokal för upp till 100 personer, och restaurangen erbjuder såväl fasta som skräddarsydda cateringmenyer.

I trivsamma och ombonade lokaler, med strategiskt läge nära Liljeholmens Centrum, hittar du Nybohovs Restaurang. Restaurangen är ljus och luftig med generösa ytor och stora fönsterpartier som vetter ut mot Södermalm och kända landmärken. I köket fokuserar man på att förvalta och utveckla den klassiska, svenska mattraditionen samtidigt som man låter rätterna få inspiration från hela världen. All mat tillagas från grunden med utgångspunkt i de hantverkstraditioner som ägarna har ärvt genom generationer, och presenteras med en modern twist. Lunchmenyn består alltid dagens husman och veckans vegetariska, och man kan även ta en dessert och handla med sig surdegsbröd som bakas på plats.

På Nybohov finns även en festlokal som går att abonnera för fester av alla slag. Interiören är avskalad och neutral, och passar bra när du vill sätta din egen prägel. Nybohov erbjuder även catering, där du kan välja bland någon av de färdiga menyerna eller skräddarsy en helt egen. På à la carte-menyn finns både kött, fisk och vegetariska alternativ, och även matiga sallader.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Nybohovs Restaurang!

Användarbilder på Nybohovs Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild