Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Boulebar Liljeholmen

4,2
5 betyg
Redigera Boulebar Liljeholmen

Boulebar Liljeholmen

4,2
5 betyg
Redigera Boulebar Liljeholmen

Boulebar Liljeholmen är Boulebars storsatsning utanför tullarna. Här har man förvandlat en industrilokal (ett gammalt tryckeri) på 1 300 kvadratmeter till en medelhavspark med boulebanor, barer, fransk restaurang och skön musik.

Sedan 2004 har entusiasterna bakom Boulebar spridit sin kärlek till boule och fått fler att upptäcka charmen med den franska nationalsporten. Idag finns Boulebar inte bara i Sverige utan även i Köpenhamn. 2017 öppnade de i Liljeholmen och här hittar man två våningar med boulebanor, restaurang, bar, terrass och sydfransk parkstämning. Själva boulebanorna har preppats med olika typer av grus för att få fram olika svårighetsgrader, och väggarna pryds av färgstarka målningar.

Här kan man kombinera ett parti boule med rätter som moules, steak frites och allt franskt däremellan, samt obligatoriska törstsläckare som pastis, cidre, vin, bubbel och cocktails i baren. Det finns flera olika paket att välja bland för den som vill ha både spel, mat och dryck. Med jämna mellanrum bjuds det även på spelningar och events, och då stiger stämningen extra mycket bland olivträd och grusbanor i den gamla industrilokalen. Vid entrén kan man även köpa klot och souvenirer.

Se även Boulebar Rålambshov, Boulebar Rådhuset, Boulebar Tanto, Boulebar Haga

Användarbilder på Boulebar Liljeholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Brunchmenyn – Bild från Boulebar Liljeholmen av Maria G.
  • Bild från Boulebar Liljeholmen av Ida B.
  • Bild från Boulebar Liljeholmen av Ida B.
  • Bild från Boulebar Liljeholmen av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 okt 2018

Jag gillar Boulebar. "Varför bara en trea?", tänker ni. För det första, det är en stark trea. För det andra, jag gillar det för att de typ(!) har gjort det bästa man kan göra av konceptet. Trevlig personal, kul spelupplägg och skön mil... Visa hela »

15 nov 2017

Var här tillsammans med jobbet på en AW med middag och boule. Mycket otippat och trevligt ställe. Maten kändes vällagad och över förväntan. Hit går jag igen!

26 apr 2019

Boulebar Liljeholmen eller ”tryckeriet” skulle jag säga är en stark femma! Maten var fantastisk och kom väldigt snabbt, fantastisk personal som verkligen kunde sina grejer och även när det är stora gäng så känns det som att man har en egen se... Visa hela »

30 nov 2021

23 mar 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 jul 2021

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic... Visa hela »