Nytorpet Bar & Bistro

5,0
2 betyg
Redigera Nytorpet Bar & Bistro

Nytorpet är en hemtrevlig kvarterskrog där du kan äta både lunch och middag, eller bara ta ett glas i baren. Här lagas maten från grunden på råvaror i säsong. Det finns även ett chambre separée som kan bokas för privata fester och events, och för företag finns det möjlighet att arrangera både dagskonferenser och företagsmiddagar.

På Nytorpet, som ligger i Kärrtorp söder om Söder, lagas all mat med kärlek. Råvarorna väljs efter vad som är i säsong, och menyn förändras därefter. Här hämtar man inspiration från både Sverige och kontinenten, med bland annat pizza på menyn. Vill du bara komma förbi på ett glas finns det ett brett sortiment av allt från vin till öl, drinkar och alkoholfria alternativ att välja bland.

Ambitionen på Nytorpet är att skapa en hemma hos-känsla, och hit går det lika bra att komma för en familjemiddag som för en romantisk dejt eller en kväll tillsammans med vännerna. Lokalen har en lantlig och rustik prägel, där trämöbler i olika stilar blandas med gröna växter och fåtöljer i patinerat läder. Väggarna pryds av moderna posters med mat och dryck som gemensamt tema.

Nytorpet har även ett chambre separée som går att boka för allt från bröllopsfester till födelsedagsfiranden och andra event. För företag arrangerar man allt från dagskonferenser med lunch och fika till företagsmiddagar.

Användarbilder på Nytorpet Bar & Bistro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 jun 2022

WOW!
Vem kunde tro att det fanns en sådan här pärla i Kärrtorp?
Stor, trevlig uteservering, mysig matsal inne, trevlig service och riktigt god mat. Extra kul att det alltid finns en riktig svensk husman på menyn.

16 feb 2022