Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gamla Enskede Matbod

4,3
3 recensioner
Gamla Enskede Matbod

Önskar du dig traditionell, svensk husmanskost som är kärleksfullt tillagad och serverad i en miljö som tar dig tillbaka till en tid då mat intogs under lugn och ro? Då är Gamla Enskede Matbod det perfekta stället. En bit utanför Stockholm hittar man denna hemtrevliga kvarterskrog som erbjuder klassisk mat kombinerat med moderna influenser.

Se även Matboden Södermalm

Användarbilder på Gamla Enskede Matbod Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gamla Enskede Matbod av My J.
  • Kammusslan – Bild från Gamla Enskede Matbod av Niklas E.
  • Gotte-torsken ;) – Bild från Gamla Enskede Matbod av Niklas E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 aug 2018 · Uppdaterad

Härlig restaurang i Gamla Enskede. Uteserveringen som är öppen på sommaren är toppen. Maten är god - inget extravagant - men vällagat och smakrikt! Skulle gärna gå tillbaka, men kanske mer för en mysig helhetsupplevelse än just maten i sig.

6 jun 2019

Den här pärlan i mina gamla 'hoods' serverar, för att vara lokalkrog, ambitiös och kvalitativt väldigt bra mat i avslappnad miljö. Trevlig miljö - inne som ute - och bra personal.

29 apr 2018 · Uppdaterad

Kommer in och blir hänvisade till vårt bord av en trevlig servitör. Beställer två fräscha och goda bellinis som fördrink och beställer sedan maten.

Servitören svarar proffisigt på alla frågor jag har. Allt ifrån vilket vin som... Visa hela »