Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Público

3,3 • 7 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Publico, namnet passar stället där folk samlas och träffas för både mat och fest. Jag har nu hunnit med 4 middagar och flera sena kvällar på Terrassen. Miljön, inredningen och stämningen är svårslagen. Kul med en restaurang som förvandla... Visa hela »

Sydamerikans när det är som bäst! Jag har varit här 3 gånger, och maten är supergod. Man äter familystyle och delar på små rätter. Menyn erbjuder bland annat goda cheviches och tacos i nytänkande tappning. Jag var där med mitt tjejgä... Visa hela »

Maten på publico är bra men det slår knappast gnistror om den. I övrigt är det mesta på stället toppklass - personalen är uppmärksam och vänlig, lokalen är topp och stämningen är alltid god. Ett plus för konceptet dinner-to-clu... Visa hela »

Coolt ställe, en del fantastiska rätter men väldigt ojämn nivå på rätterna. Men absolut ett bra val för en kul kväll med vänner!

Trevlig lokal, och jättegod mat, men vilken EXTREMT dålig personal!! Verkade totalt ointresserade, nonchalanta, och på gränsen till arroganta. Det här var första gången på säkert 10 år jag inte gett någon dricks. Längesen jag upplevde... Visa hela »

Super trevligt ställe med god mat men med världens mest otrevliga servitris. Hon var ohövlig och arrogant. Så synd, det hade kunnat vara så bra.