Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Waipo

3,6
10 recensioner
Waipo

Genuint kinesisk mat serverad i tapasformat får du om du äter på Waipo. Inspirationen till upplägget och smakerna kommer från hela Kina, inte minst från de kända matprovinserna Kanton och Sichuan. Smårätterna kommer in under hela måltiden och delas av hela sällskapet i stil med en stor familjemiddag. På moderna pekplattor beställer ni kockarnas tolkningar av typiska rätter såsom dumplings, tofu med fläskfärs, wokad pak choy och krispig anka - allt serverat i en modernt inredd miljö med starka kinesiska förtecken.

Se även Orkidé Thai Restaurang, Pong Norrlandsgatan, Pong Buffé, Pong Lindhagen, Pong Henriksdal, Pong Klara, Pong Nybrogatan, Pong Skrapan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 dec 2017

Var där i ett sällskap av fyra och vi fick ett runt, trevligt bord. Det rekommenderas 3 mellanrätter per person vilket jag skulle säga stämmer, vissa är så pass stora att det skulle räcka med två beroende på hur hungrig du är. I sällskap... Visa hela »

28 mar 2019

Vi var 2 personer och beställde in 6 olika rätter och det var lagom. Favoriterna var gambas räkor som vart friterade och lax tataki. Resterande rätter var helt ok. Det var tyvärr lite grus kvar på kammusslorna som jag fick, annars var de rätt goda. En aning hett s... Visa hela »

Listad i: Asians
29 okt 2019

Deras långbakade fläsk är en lunchhöjdpunkt som är prisvärd, generös och väldigt god! Testat middagen en gång samt testat några andra rätter vid olika lunchtillfällen - inte lika imponerande tyvärr och betyget blir därför... Visa hela »

21 nov 2018

Bästa avsmakningsmenyn - himmelsk! Generöst vinpaket. Mycket trevlig o diskret personal. Acceptabel ljudnivå, vilket numera är näst intill omöjligt att hitta i Stockholm! Vem vill äta ute utan att kunna föra en normal konversation? Bästa restaurangbesö... Visa hela »

7 jun 2019

God mat och trevlig personal man blir aldrig besviken.

3 jun 2015

Alltid lika roligt att äta här. Avsmakningsmenyn är verkligen prisvärd och lokalen superfin. Maten är nästan alltid väldigt spännande.

10 jul 2018

Vi beställde knaperstekt ankbröst, det var dock nåt frö som ströddes på och knaprade, själva ankbrösten var inte knapperstekt. Nudelsoppa med högrev var verkligen massor med nudlar och man hittade tre-fyra små bitar av högrev. Ingen grö... Visa hela »

10 mar 2019

Jättegod mat och väldigt trevlig personal! Kommer garanterat tillbaka.

16 dec 2016

Blev fruktansvärt dyrt då avsmakningsrätterna var bokstavligen 2 tuggor stora. Testade 6 såna rätter, 3 av de var smaklösa, 3 av de smakar illa. Alla kötträtter var sega. Gick därifrån mycket fattigare och fortfarande hungriga.

26 apr 2017

Trevlig, prisvärd bättre lunchställe.

Listad i: Affärslunch-City