Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pane Fresco

2,6 • 34 recensioner
Pane Fresco

Italieninfluerade Pane Fresco på Åhléns City är kokboksförfattaren Paolo Robertos första restaurang, utspridd på 450 kvm med urban terrass. Konceptet inkluderar frukost, lunch och middag och är anpassat för både barn och vuxna. Utöver äkta napolitansk pizza kan man bland annat hitta en "spaghetteria", kaffebar, "gelateria" (glassbar) samt butik med färdigmat och egna matprodukter. Såväl inspiration som råvaror kommer från familjen Robertos hemtrakter i södra Italien.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Linnea N.

Håller med nedanstående recensent. Rörigt, svårt att få kontakt med personalen. Var där på lunch med kollegorna, vi hade förhandsbokat bord, och alla får ut sin lunch utom jag. Får vänta i 10-15 minuter, vilket innebär att mina kolle... Visa hela »

Malin S.

Jag tycker Pane Fresco har fått ett uppsving från när jag besökte dom precis vid öppning. Det är en stor restaurang och ibland kan det ta ett tag att bli varm i kläderna. Provade stället igen efter att en vän varit där och rekommenderade det. Å... Visa hela »

Jan B.

Well rörigt och otrevlig personal. Personen bredvid skickade ut sin fisk för att den var torr. Pizzan var OK, men har man den svansföringen som man har ska man nog levererera lite bättre än blöt deg.

Omid A.

Vi verkar ha besökt restaurangen på en av dess sämre dagar (utifrån de tidigare recensionerna). Servicen var under all kritik med personal som inte var särskilt engagerade. Vi fick bl.a. själva byta ut kladdiga bestick. Maten (två olika Pastarätter) var OK... Visa hela »

Ludvig P.

Fick vänta i 1 timme på maten under lunchtid. Säger allt. Under all kritik!

Martin W.

Helt okej mat men otrevlig och stressad servitris, hon ville ta ut maten innan man ens ätit upp.

Marie L.

En stjärna för den trevliga servitrisen, men vilken skam för det italienska köket! Ragun var smaklös, pastan till barnen var hård och torr (trots att vi bad om smör på pastan), den lockande chokladtårtan la casa var stenhård och krävdes kniv... Visa hela »

Magnus Å.

Pano Fresco höjer snittnivån på pizza i Stockholm, vilket jag är mycket tacksam för. Men den, vid flertalet tillfällen, dryga och ouppmärksamma servicen kan jag vara utan. Visst det är nytt och med det barnsjukdomar så jag kommer att ge detta stäl... Visa hela »

Per A.

Maten var helt ok. Inget som fick oss att lyfta på ögonbrynen, men perfekt om du vill ha en ok Pasta/Pizza med centralt läge i Sthlm. Tyvärr blir den en 2:a i betyg. Personalen var inte otrevlig men knappast trevlig eller direkt serviceminded. Flera i personalen såg direkt... Visa hela »

Marina C.

Mycket fräsch pastarätt (Linguine med vongole) som var perfekt al dente och smakade precis så som den ska göra. Ett glas av husets vita vin passade smakmässigt perfekt till denna rätt!

Var ensam och blev trevligt bemött av personalen. Personalen var servi... Visa hela »

Sanna R.

Vill skicka ett varmt tack till Paolo Roberto som idag bjöd oss på vår lunch. Han såg att vi hade behövt vänta länge och bad om ursäkt då de hade många sjuka medarbetare. Stället är mycket snyggt och ligger väldigt bra så fö... Visa hela »

Linda J.

Smaklös pasta i tråkig miljö. Personalen mer intresserad av varandra än gästerna. Överskattat ställe och långt ifrån det italienska köket.

Caroline W.

Maten var ok men så otroligt otrevlig personal! Det slutade med att hela sällskapet skrattade för att det var så absurt dåligt, vidrig servitör. Skäms! Går aldrig tillbaka igen!!

Annika C.

Vi fikade, pajen vi ville fika på var slut enl personalen men 2 min efter vi handlat tog de fram nya. Nutellapajen var snustorr, när vi bad om grädde till erbjöds det men de frågade inte spontant. Som pricken över i:et tog

de för mycket betalt för... Visa hela »

Niclas S.

Halvknackig service och dålig atmosfär. Vi fick varken bröd eller vatten till maten. Dessutom var tre av fem fatölssorter slut (ingen överraskning kanske att de som fanns kvar var de två dyraste...). Plus för goda smaker, men den obefintliga botten på pizza... Visa hela »

Siw P.

God mat och glad och servicevänlig personal. Kan verkligen rekommendera detta ställe!

Fredrik E.

Om man uppskattar genuin mat från Italien så är detta helt rätt! Pizzan smakar exakt som när jag va på Da Michele (världens erkänt bästa pizzeria) i Napoli. Mycket folk hela tiden så ett tips är att boka bord.

Sofia G.

Vi har varit på denna restaurang vid två tillfällen - senast i lördags 12/11 och är mkt nöjda, god mat, trevligt bemötande och fint ställe! Vi vill ge en extra stjärna till den både artiga och lite extra trevliga och tillmötesgående ser... Visa hela »

Viki L.

häromveckan åt vi Pappardelle con scampi, Frutti di mare och Ragu Napoletano.

Maten var under all kritik; Frutti di mare och Ragu var dränkta i något som borde vara en god tomatsås - men det smakade ketchup, tomatpure och plåt. Om det fanns några k... Visa hela »

Monica M.

Åt Margherita och det var helt klart den godaste pizzan jag ätit!

Var där själv och personalen var mycket trevliga och serviceminded. Fräsch lokal och stämningen var högljudd och italiensk vilket jag älskar.

Kommer definitivt rekommendera... Visa hela »

Sida 1 av 2