Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pane Fresco

2,9 • 42 recensioner
Pane Fresco

Italieninfluerade Pane Fresco på Åhléns City är kokboksförfattaren Paolo Robertos första restaurang, utspridd på 450 kvm med urban terrass. Konceptet inkluderar frukost, lunch och middag och är anpassat för både barn och vuxna. Utöver äkta napolitansk pizza kan man bland annat hitta en "spaghetteria", kaffebar, "gelateria" (glassbar) samt butik med färdigmat och egna matprodukter. Såväl inspiration som råvaror kommer från familjen Robertos hemtrakter i södra Italien.

Se även Pane Fresco Hammarby Sjöstad

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Jag gillar Pane fresco! Varit här på lunch flera gånger under shoppingdagar i stan och även taget en "innan teatern-middag" där före en föreställning på Stadsteatern. Tycker det är lika trevligt varje gång!

Både pizz... Visa hela »

10 nov 2018

De gör sin pasta bra här, det är värt priset. Fint att vara så högt upp och solen kan hitta in.

25 aug 2018

Pane fresco är ett ställe man kanske inte märker om man inte vet om det då det ligger högst upp i Åhléns city. Inte den finaste utsikten med tanke på byggnaderna utanför men ändå skadar inte en utsikt på höjd. Maten är god... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Pano Fresco höjer snittnivån på pizza i Stockholm, vilket jag är mycket tacksam för. Men den, vid flertalet tillfällen, dryga och ouppmärksamma servicen kan jag vara utan. Visst det är nytt och med det barnsjukdomar så jag kommer att ge detta stäl... Visa hela »

18 aug 2018

God mat och bra utsikt! perfekt efter en shoppingdag eller som en trevlig ”utemiddag”

12 maj 2016

Jag tycker Pane Fresco har fått ett uppsving från när jag besökte dom precis vid öppning. Det är en stor restaurang och ibland kan det ta ett tag att bli varm i kläderna. Provade stället igen efter att en vän varit där och rekommenderade det. Å... Visa hela »

16 feb 2016

Vill skicka ett varmt tack till Paolo Roberto som idag bjöd oss på vår lunch. Han såg att vi hade behövt vänta länge och bad om ursäkt då de hade många sjuka medarbetare. Stället är mycket snyggt och ligger väldigt bra så fö... Visa hela »

10 okt 2015

Fick vänta i 1 timme på maten under lunchtid. Säger allt. Under all kritik!

7 sep 2015

Håller med nedanstående recensent. Rörigt, svårt att få kontakt med personalen. Var där på lunch med kollegorna, vi hade förhandsbokat bord, och alla får ut sin lunch utom jag. Får vänta i 10-15 minuter, vilket innebär att mina kolle... Visa hela »

21 aug 2015

Vi verkar ha besökt restaurangen på en av dess sämre dagar (utifrån de tidigare recensionerna). Servicen var under all kritik med personal som inte var särskilt engagerade. Vi fick bl.a. själva byta ut kladdiga bestick. Maten (två olika Pastarätter) var OK... Visa hela »

20 apr 2019

Sveriges bästa pizzor

3 sep 2015

Well rörigt och otrevlig personal. Personen bredvid skickade ut sin fisk för att den var torr. Pizzan var OK, men har man den svansföringen som man har ska man nog levererera lite bättre än blöt deg.

17 jun 2018

Hade läst recensionerna innan vi gick hit och blev väldigt avskräcka men eftersom det var fint väder gick vi! Och vi blev inte besvikna vi blev väl omhändertagna och fick riktigt god och fräsch mat!

27 maj 2018

Var här och åt glass och blev förvisade till ett litet bord i skuggan fast det fanns massor av lediga bord i solen både när vi kom och när vi gick. Personalen var otrevlig både mot oss gäster och mot varandra. Glassen var iof god men upplevelsen usel.

11 okt 2015

En stjärna för den trevliga servitrisen, men vilken skam för det italienska köket! Ragun var smaklös, pastan till barnen var hård och torr (trots att vi bad om smör på pastan), den lockande chokladtårtan la casa var stenhård och krävdes kniv... Visa hela »

14 okt 2015

Helt okej mat men otrevlig och stressad servitris, hon ville ta ut maten innan man ens ätit upp.

13 jul 2018

Hej' Det Var Väldigt Utsökt & Underbar Good italienskt Mat Man fick,Drycken Var Suvären Kall,Efterrätten Var Helt Out standing & En Riktig Smak Upplevelse Fick Man..Helt Underbar Personal blev man bemött Av& Service Fick Man Regards Alexander Lindström

10 jun 2018

Maten är god men servicen är under all kritik. Vår servitör var otrevlig under hela kvällen och fick därför ingen dricks, då fick vi tillbaka ”men vad snälla ni är tjejer”. Aldrig varit med om så dåligt bemötande på... Visa hela »

26 apr 2016

Om man uppskattar genuin mat från Italien så är detta helt rätt! Pizzan smakar exakt som när jag va på Da Michele (världens erkänt bästa pizzeria) i Napoli. Mycket folk hela tiden så ett tips är att boka bord.

25 okt 2015

Maten var helt ok. Inget som fick oss att lyfta på ögonbrynen, men perfekt om du vill ha en ok Pasta/Pizza med centralt läge i Sthlm. Tyvärr blir den en 2:a i betyg. Personalen var inte otrevlig men knappast trevlig eller direkt serviceminded. Flera i personalen såg direkt... Visa hela »

Sida 1 av 3