Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pane Vino

3,2
33 betyg
Redigera Pane Vino
Pane Vino

I ett kvartershörn intill Zinkensdamms tunnelbanestation hittas Södermalms finitalienare, Pane Vino. En populär restaurang med inspiration från pizzans hemstad - Neapel.

Användarbilder på Pane Vino Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pane Vino av Hanna T.
  • Bild från Pane Vino av Lisa S.
  • Tryffelpasta kalv - Bild från Pane Vino av Mythu L.
  • Bild från Pane Vino av Mythu L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 sep 2019

Deras tryffelpasta med kalv är så jäkla gott! Sneglade lite snabbt på menyn och servitören antog att vi ville ha tryffelpastan vilket var helt korrekt!

Tog en tidig middag här och vi fick välja om vi ville sitta ute i glashuset eller inne i restaurangen... Visa hela »

Listad i: Favoriter
16 mar 2019 · Uppdaterad

Om jag ska rekommendera en italiensk restaurang så brukar jag alltid tips om Pane vino. Ett mysigt ställe med jättegod 🍝 💕😍.

Listad i: Mina favoriter
4 nov 2019

En härlig måndagsmiddag med en supergod pizza, det var det jag upplevde på Pane Vino! Jättetrevlig personal, god mat, fin lokal - toppen!

25 dec 2014

Pane Vino är ett välkommet tillskott på Södermalm, det behövs flera såna här typer av satsningar i området. Nu var det ett tag sedan jag åt här men jag kommer ihåg att besöket bjöd på blandade upplevelser, från godkä... Visa hela »

17 feb 2017

Mysigt glashus utomhus som inte var kallt trots -15 grader. Det var mycket folk och vi hade inte bokat innan. Ändå löste personalen det och vi fick sitta där ute enligt önskemål. Pastan jag åt var riktigt god. Hade inte mycket att klaga på där. Mitt s... Visa hela »

25 okt 2018

Pane vino har länge varit en utav mina favoriter när det kommer till det italienska köket i Stockholm. Gillar den här typen av moderna italienare med trendig inredning (jag hör till dem som har något svårt för "komma-hem-till"-känslan). ... Visa hela »

15 jan 2020

Jag vill gå hit igen.
Efter att ha läst rekommendationerna nedan på vilken pasta man ska ta så blev det kalvfilepastan med tryffel och den var helt magisk. En stark rekommendation! Vinet bra, servicen bra, väldigt trevlig miljö och eftersom vi var här en tis... Visa hela »

21 jan 2019

Här är det obligatoriskt att äta tryffelpastan med oxfilé!

15 jan 2020

Supergod tryffelpasta. De gjorde en vegetarisk variant med svamp istället för kött. Pastan var al dente och en av de bättre jag ätit! Trevlig servis och skön miljö.

14 dec 2017

Trevlig och serviceinriktad personal (något ouppmärksam ibland). Fantastiskt god pasta, åt senast en frutti di mare - RIKTIGT GOD! Mysig lokal och atmosfär, även trevlig uteservering. Tips! Be om bord i orangeriet.

24 dec 2018

Ett av mina stammishak som jag mer än gärna återvänder till i olika konstellationer, med kompisgänget eller familjen. Maten är fantastiskt god, oavsett om man väljer pizza, pasta eller en spännande risotto. Sommartid sitter jag helst i växthuset, äv... Visa hela »

29 dec 2019

Helmysig Italiensk Restaurang. Rekomenderas varmt både för dejten eller kompisgänget. Livlig Italiensk anda med jättegod mat. Inte så fasligt dyrt heller. Pastan var fantastisk. Värt ett besök

11 feb 2016

Grym tryffelpasta och tryffel ravioli (om man är en sucker för tryffel som jag). Overall ett trevligt besök rakt igenom. Vill snart tillbaka och äta 1 meters pizzan jag hört gott om!

9 sep 2019

Livligt och stojigt! Maten är väl inte något extra, men trevlig atmosfär och personal.

16 mar 2015

Har bara ätit lunch på Pane Vino men har aldig gått därifrån missnöjd. Bra service, bra mat och helt klart överkomliga priser.

7 apr 2020

Tryffelpastan är amazing, personalen är supertrevlig också. Superfin lokal

13 sep 2018

En riktig favorit vi har varit här måååånga gånger. Avsmakningsmenyn är helt fantastisk. Trevlig rolig riktigt italiensk personal. Allt på menyn är supergott. Fine dining inne i lokalen. Pizza och pasta häng mot dörren. Deras fänkå... Visa hela »

13 okt 2018

Maten var torr - hela sällskapet blev stressade att äta upp sin mat. Dålig service och hetsig personal som gick förbi och sa ät fortare på "skämt". Så fort vi la ner besticken fick vi direkt byta plats innan vi druckit upp vinet och sätta oss... Visa hela »

26 maj 2015

Pizzan är en av de godaste jag smakat, extra credd till deras Bosco pizza med tryffel. De erbjuder även frukost för rimligt pris. En stor frukost innehåller: juice, matig italiensk smörgås, ägg, yoghurt och muslie samt kaffe och valfri bulle! Allt med bra kvalite... Visa hela »

13 okt 2019

Vill egentligen inte ens ge den här otroligt nedvärderande restaurangen en stjärna, men jag måste göra det för att kunna lämna en recension. Jag och mitt sällskap hade bokat bord kl. 18, men vi blev ombedda att vänta för att dom inte hade haft tid a... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.