Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tjoget

4,1 • 15 recensioner
Tjoget

På Hornsbruksgatan kan du äta finmat i casualmiljö och sippa på en välblandad drink i baren. Här hittar du Tjoget - ett omtyckt koncept i flera delar; restaurang och cocktailbar samt vinbaren Hornstulls Bodega.

Tjoget
Med sin prisbelönta cocktailbar och medelhavsinfluerade restaurang är Tjoget en av Söders populäraste mötesplatser. Hit hittar en stor skara mat- och bargäster oavsett veckodag, både från kvarteret och resten av stan, och det blir lätt fullsmockat i lokalen. Bortsett från barhäng och middag satsar man även på brunch lagom till helgen. Här döljer sig även separéen Balkongen.
Meny: www.linjetio.com/meny
www.linjetio.com

Hornstulls Bodega
Vinentusiast eller bara sugen på ett gott glas? På Tjogets kontinentala vinbar, den första vinbaren i kvarteret, satsar man på riktigt bra viner, skön stämning och en levande meny för alla. Folket bakom baren kommer från några av stans och landets mest välrenommerade restauranger och barer. Hornstulls Bodega håller öppet onsdagar till söndagar.
www.hornstullsbodega.com

Kafé Tjoget
Hösten 2018 öppnade Tjoget sitt ölkafé i samma lokaler som de tidigare drev en barbershop i. Kafé Tjoget har öppet under hela veckan och serverar såväl dryck som smårätter influerade av Medelhavet. Här står det öppet från 11.30 på vardagar och från 12 på helger, då de även serverar brunch.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 mar 2019

Bara varit där på AW men herre vilken personal!! Brutalt bra service.

2 apr 2019

Här var det mycket större än jag trodde! Har länge velat gå hit för att testa drinkarna, och trodde det var ett mindre, intimt, mysig liten bar men den var riktigt stor! Och väldigt mycket folk.
När man kommer in möts man av en oval bar och sittpla... Visa hela »

12 mar 2019

Jag besökte Tjoget för andra gången rätt nyligen, med ett stort sällskap. Mitt första besök skedde för några år sedan, och då gjorde stället inget större intryck på mig så jag har aldrig gått tillbaka, förrä... Visa hela »

27 jan 2018

Tjoget är en favorit helt i min stil. Här är alla som jobbar sypertrevliga, stämningen är avslappnad men stället har cool stil. Jag går gärna hit bara för en drink, och skall jag äta sitter jag helst i baren bakom - det ger en extra känsla och... Visa hela »

29 okt 2018

Nu pratar vi om drinkarna på Linje tio. Klart bäst i stan, no questions asked.
Påbörjade en cocktail crawl med start på Linje tio. Fyra olika drinkar och man visste inte vilken var godare, magiker i baren. Min blueberry daiquiri var den perfekta combon av sprit, sö... Visa hela »

8 feb 2019

Detta ställa förtjänar utan tvekan alla utmärkelser de fått! Goda drinkar, inbjudande atmosfär och ofta pratglada gäster! Rekommenderar

27 dec 2014

Har ännu bara hunnit testa brunchen, som är à la carte. Vi åt råbiff, burratamozzarella och croissant med skinka, ägg och tryffelmajo. Buffelmozzarellan var god, men tyvärr bleknar det mesta när man har ätit AG:s variant. Både råbiffen och... Visa hela »

2 sep 2019

Efter att många gånger blivit rekommenderad att testa Tjoget så gick jag hit första gången för några veckor sedan. Med höga förväntningar efter alla tips så kan jag definitivt säga att upplevelsen levde upp till det jag hört. ... Visa hela »

20 dec 2018

Goda drinkar, nice inredning, trevlig personal!

2 maj 2017

Hornstull erbjuder inte särskilt många restauranger men Tjoget är en stående favorit. Perfekt för afterwork eller för ett glas vin i vinbaren!

18 aug 2018

Varit här på afterwork och det var jättemysigt! Det gjorde absolut inget att Joel Kinnaman var här samma kväll..! vi hängde bara i baren och det var bra service som var hjälpsam vid beslutsångest.

10 okt 2015

Har både ätit brunch och middag ett par gånger. Alltid riktigt hög kvalitet! Tillhör toppskiktet i stan!

12 jul 2015

Har ätit middag några gånger och maten är riktigt bra. Även drinkarna håller hög kvalitet och häng för aw eller senare utekvällar funkar utmärkt

26 maj 2015

Har ätit här ett fåtal gånger på kvällen och maten är toppklass. Framförallt deras förätter har hög kvalité. Extra plus för inredningen och den trevliga stämningen.

2 feb 2017

Man vet att det alltid blir en lyckad kväll, middag eller brunch när man drar till Tjoget. Fantastiskt god mat och dryck. Rekommenderar starkt deras bläckfisk med chorizo och la belle epoque!
PS. De brukar även servera Gillardeau-ostron men se till att vara där i tid så... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2013-02-03

“Så kommer våra förrätter. En strålande charkuteritallrik med föredömligt rumstempererad coppa som höjdpunkt. Biff med svamp och smörigt silkeslen märg. Blomkål med bearnaise och krutonger. Så enkelt och så gott. Bland det bästa, och mest överraskande i sin enkelhet, vi ätit på en Stockholmskrog.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2012-11-09

“Tjoget har både trivselfaktor och potential. Mycket är gott och väl utfört, och KK väljer att se de genomklappningar vi stött på som inkörningsproblem. Tjoget är ett ställe vi gärna kommer tillbaka till, med pappa, en eventuell date eller barnen efter jobbet.”