Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tjoget

4,0
30 betyg
Redigera Tjoget
Tjoget

På Hornsbruksgatan kan du äta finmat i casualmiljö och sippa på en välblandad drink i baren. Här hittar du Tjoget, ett prisbelönt koncept som inkluderar restaurang, cocktailbar, vinbar och ölkafé.

Se även Hornstulls Bodega

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 mar 2019

Bara varit där på AW men herre vilken personal!! Brutalt bra service.

2 apr 2019

Här var det mycket större än jag trodde! Har länge velat gå hit för att testa drinkarna, och trodde det var ett mindre, intimt, mysig liten bar men den var riktigt stor! Och väldigt mycket folk.
När man kommer in möts man av en oval bar och sittpla... Visa hela »

27 jan 2018

Tjoget är en favorit helt i min stil. Här är alla som jobbar sypertrevliga, stämningen är avslappnad men stället har cool stil. Jag går gärna hit bara för en drink, och skall jag äta sitter jag helst i baren bakom - det ger en extra känsla och... Visa hela »

1 feb 2020

Suuuuuupergoda drinkar! Wow.
Tog lite snacks till och deras chips och Oliver är också suuuupergoda.

Trevliga bartenders som har koll på en. Man behöver liksom ej trängas i baren för att få beställa något.

Man kan både ta... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
27 dec 2014

Har ännu bara hunnit testa brunchen, som är à la carte. Vi åt råbiff, burratamozzarella och croissant med skinka, ägg och tryffelmajo. Buffelmozzarellan var god, men tyvärr bleknar det mesta när man har ätit AG:s variant. Både råbiffen och... Visa hela »

Listad i: Barer
12 mar 2019

Jag besökte Tjoget för andra gången rätt nyligen, med ett stort sällskap. Mitt första besök skedde för några år sedan, och då gjorde stället inget större intryck på mig så jag har aldrig gått tillbaka, förrä... Visa hela »

29 okt 2018

Nu pratar vi om drinkarna på Linje tio. Klart bäst i stan, no questions asked.
Påbörjade en cocktail crawl med start på Linje tio. Fyra olika drinkar och man visste inte vilken var godare, magiker i baren. Min blueberry daiquiri var den perfekta combon av sprit, sö... Visa hela »

12 mar 2020

Jag älskar verkligen Tjoget. Om jag inte bodde i en avkrok nu för tiden, utan bodde kvar i sta'n,skulle jag antagligen hänga här ohälsosamt mycket.

Deras cocktails, både klassiker och nyare skapelser, är grymma.

Var annars - kanske finns fle... Visa hela »

6 mar 2022

Fantastiskt ställe.
Maten är riktigt riktigt bra, men drinkarna är det som gäller. Superbartenders. Och ett urval av drycker som är helt gudomligt. Var någonstans annars hittar du t.ex. Pappy van Winkle till de här generösa priserna?
Och, Negroni week... Visa hela »

19 feb 2020

Tjoget är det perfekta get together-hänget i hjärtat av Hornstull. Trevlig personal, grym bar och bra atmosfär. I matväg kanske inga jubelfyrverkerier, men absolut trevliga smaker för en middag med vännerna. Vill tro att Tjoget är jäkligt Tinder-dejt vä... Visa hela »

2 sep 2019

Efter att många gånger blivit rekommenderad att testa Tjoget så gick jag hit första gången för några veckor sedan. Med höga förväntningar efter alla tips så kan jag definitivt säga att upplevelsen levde upp till det jag hört. ... Visa hela »

9 jan 2016

Bra mat, bra drinkar, bra atmosfär. Blir lätt trångt på helgkvällar

8 feb 2019

Detta ställa förtjänar utan tvekan alla utmärkelser de fått! Goda drinkar, inbjudande atmosfär och ofta pratglada gäster! Rekommenderar

14 jan 2016 · Uppdaterad

Inget annat än en fantastisk bar. Kan bli aningen mycket folk på helger.

2 maj 2017

Hornstull erbjuder inte särskilt många restauranger men Tjoget är en stående favorit. Perfekt för afterwork eller för ett glas vin i vinbaren!

20 dec 2018

Goda drinkar, nice inredning, trevlig personal!

18 aug 2018

Varit här på afterwork och det var jättemysigt! Det gjorde absolut inget att Joel Kinnaman var här samma kväll..! vi hängde bara i baren och det var bra service som var hjälpsam vid beslutsångest.

2 jan 2019

Oerhört hög nivå på deras cocktails. Stojigt, gemytligt, trevlig lokal, bra klassiker och även kreativa nyskapelser.

12 jul 2015

Har ätit middag några gånger och maten är riktigt bra. Även drinkarna håller hög kvalitet och häng för aw eller senare utekvällar funkar utmärkt

22 sep 2016

Varit här flera ggr. Sköna tapas bra viner. Superpersonsl och härlig retromusik. Pizzan o burrattan är gudomliga

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.