Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tjoget

4,0
26 recensioner
Tjoget

På Hornsbruksgatan kan du äta finmat i casualmiljö och sippa på en välblandad drink i baren. Här hittar du Tjoget - ett omtyckt koncept i flera delar; restaurang och cocktailbar samt vinbaren Hornstulls Bodega.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 mar 2019

Bara varit där på AW men herre vilken personal!! Brutalt bra service.

2 apr 2019

Här var det mycket större än jag trodde! Har länge velat gå hit för att testa drinkarna, och trodde det var ett mindre, intimt, mysig liten bar men den var riktigt stor! Och väldigt mycket folk.
När man kommer in möts man av en oval bar och sittpla... Visa hela »

1 feb 2020

Suuuuuupergoda drinkar! Wow.
Tog lite snacks till och deras chips och Oliver är också suuuupergoda.

Trevliga bartenders som har koll på en. Man behöver liksom ej trängas i baren för att få beställa något.

Man kan både ta... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
12 mar 2020

Jag älskar verkligen Tjoget. Om jag inte bodde i en avkrok nu för tiden, utan bodde kvar i sta'n,skulle jag antagligen hänga här ohälsosamt mycket.

Deras cocktails, både klassiker och nyare skapelser, är grymma.

Var annars - kanske finns fle... Visa hela »

27 jan 2018

Tjoget är en favorit helt i min stil. Här är alla som jobbar sypertrevliga, stämningen är avslappnad men stället har cool stil. Jag går gärna hit bara för en drink, och skall jag äta sitter jag helst i baren bakom - det ger en extra känsla och... Visa hela »

12 mar 2019

Jag besökte Tjoget för andra gången rätt nyligen, med ett stort sällskap. Mitt första besök skedde för några år sedan, och då gjorde stället inget större intryck på mig så jag har aldrig gått tillbaka, förrä... Visa hela »

19 feb 2020

Tjoget är det perfekta get together-hänget i hjärtat av Hornstull. Trevlig personal, grym bar och bra atmosfär. I matväg kanske inga jubelfyrverkerier, men absolut trevliga smaker för en middag med vännerna. Vill tro att Tjoget är jäkligt Tinder-dejt vä... Visa hela »

27 dec 2014

Har ännu bara hunnit testa brunchen, som är à la carte. Vi åt råbiff, burratamozzarella och croissant med skinka, ägg och tryffelmajo. Buffelmozzarellan var god, men tyvärr bleknar det mesta när man har ätit AG:s variant. Både råbiffen och... Visa hela »

Listad i: Favoritbarer
29 okt 2018

Nu pratar vi om drinkarna på Linje tio. Klart bäst i stan, no questions asked.
Påbörjade en cocktail crawl med start på Linje tio. Fyra olika drinkar och man visste inte vilken var godare, magiker i baren. Min blueberry daiquiri var den perfekta combon av sprit, sö... Visa hela »

2 sep 2019

Efter att många gånger blivit rekommenderad att testa Tjoget så gick jag hit första gången för några veckor sedan. Med höga förväntningar efter alla tips så kan jag definitivt säga att upplevelsen levde upp till det jag hört. ... Visa hela »

8 feb 2019

Detta ställa förtjänar utan tvekan alla utmärkelser de fått! Goda drinkar, inbjudande atmosfär och ofta pratglada gäster! Rekommenderar

20 dec 2018

Goda drinkar, nice inredning, trevlig personal!

9 jan 2016

Bra mat, bra drinkar, bra atmosfär. Blir lätt trångt på helgkvällar

2 maj 2017

Hornstull erbjuder inte särskilt många restauranger men Tjoget är en stående favorit. Perfekt för afterwork eller för ett glas vin i vinbaren!

2 jan 2019

Oerhört hög nivå på deras cocktails. Stojigt, gemytligt, trevlig lokal, bra klassiker och även kreativa nyskapelser.

18 aug 2018

Varit här på afterwork och det var jättemysigt! Det gjorde absolut inget att Joel Kinnaman var här samma kväll..! vi hängde bara i baren och det var bra service som var hjälpsam vid beslutsångest.

14 jan 2016 · Uppdaterad

Inget annat än en fantastisk bar. Kan bli aningen mycket folk på helger.

22 sep 2016

Varit här flera ggr. Sköna tapas bra viner. Superpersonsl och härlig retromusik. Pizzan o burrattan är gudomliga

29 jun 2020

Så himla dålig service!! Vänta en timme på drinkar och otrevlig servitör de ber inte ens om ursäkt. Kollar inte i ögonen när man pratar med de och är allmänt dryga.

10 okt 2015

Har både ätit brunch och middag ett par gånger. Alltid riktigt hög kvalitet! Tillhör toppskiktet i stan!

Sida 1 av 2