Pitcher's Hornsberg

0,0
0 betyg
Redigera Pitcher's Hornsberg

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pitcher's Hornsberg

0,0
0 betyg
Redigera Pitcher's Hornsberg

Till gastropuben Pitcher’s i Hornsberg kommer man bland annat för att äta hamburgare, mötas upp över en AW, ta en öl eller såklart för att kolla in sporten på storbildsteve. Här finns något för alla.

Pitcher’s hittas på flera håll i Stockholm och är en restaurang, pub och sportbar i ett. I centrum står umgänget med vänner; tanken är att vara ett ställe där man alltid kan träffas, oavsett om man vill gå på en afterwork, äta middag eller följa en stormatch tillsammans. Eller varför inte slinka in helt solo och kolla på ett sportevenemang på storbild, här välkomnar man alla.

Stilen är klassisk, med rutiga tapeter och gröna lädersoffor, och på menyn står bland annat hamburgare och grillat kött från kolugn. Men också vegetariska rätter och klassiker som toast skagen och caesarsallad serveras. Mycket lagas på lokalproducerade och ekologiska råvaror, och till maten kan man testa drycker från hela världen. För den som vill sitta lite mer privat har restaurangen ett chambre séparée, och det finns även en liten bakficka med plats för åtta personer. På sommaren finns en desto större uteservering vid vattnet, där man kan äta, ta ett glas och sola sig.

Det finns också möjlighet att ordna konferens på Pitcher’s.

Se även Pitcher's Mariatorget, Pitcher's Norrmalm

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Pitcher's Hornsberg!

Användarbilder på Pitcher's Hornsberg Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.