Recension av Restaurang AG – av Adam L.

22 dec. 2014 · Uppdaterad

Edit juni 2023: Fortfarande en av mina absoluta favoriter. Hit går jag minst en gång per år. Ett underskattat tips är att testa "nötryggen" i baren. Typ 100g kött, för 110 kr, och det är fan inte långt ifrån koben (som jag har för mig kostar 1500 kr per 100g). Om jag ska säga något negativt så kan jag tycka man alltid blir lurad av wagyu-sliderna. Ser otroliga ut på menyn, men blir alltid lite "meh".

Originalrecension 2014: Håller allt som oftast AG som min absoluta favoritkrog i Stockholm. Ibland seglar någon tillfällig stjärna upp i täten (mitt senaste besök på Griffins var helt amazing till exempel), men AG återkommer alltid som favoriten. Här har jag varit snart 10 gånger, och inte en enda gång har jag varit besviken. Inte med EN ENDA rätt. Och då är ändå förväntningarna alltid högt ställda.

Oftast äter jag entrecoten på ben för två personer men på senare tid har jag vidgat vyerna lite. Senast testade jag på den skotska, som jag nästan måste säga var bäst hittills. Har även testat den polska, waguyn, och deras "grand cru". Till förrätt måste ni testa burrattamozzarellan (dela den dock då den är enorm, och ta bacon eller deras grymma carpaccio till)

NIce miljö, bra bar, alltid bemötande i toppklass. Detta är en av världens ballaste krogar.

Listad i: Favoriter ⭐️