Restaurang Art Döbelnsgatan

3,7
16 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Art
3,7
16 betyg

Restaurang Art är en av stans kanske mest färgstarka restauranger – här pryds väggarna av lekfull graffiti som sätter prägel på konceptet. Menyn består av säsongsbetonade mellanrätter och i baren kan du mötas upp över en drinkfylld AW.

Precis som namnet antyder är restaurang Art i Vasastan något av ett galleri i restaurangformat. Här har konstnärsduon Graffitisthlm fått dekorera både insidan och utsidan med sina lekfulla graffitimålningar. Den avslappnade atmosfären följer samma linje och bjuder in till både middagar och barhäng med dj:s och drinkar. Som Art själva uttrycker det är målet att erbjuda ”en exceptionell upplevelse i en spännande och fartfylld miljö där ingen dag är den andra lik”.

I den moderna lokalen serveras internationella mellanrätter från en meny som styrs av kreativitet och tillgång på råvaror. Här kan du välja bland allt från vegetariska rätter till sådana med fisk eller kött, samt flera spännande desserter. För sällskap på över tio personer rekommenderas även en avsmakningsmeny som består av kökets val. I baren kan du både inleda och avrunda kvällen med bubbel, vin och drinkar, eller köra en AW med både mat och dryck i livfull miljö.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
16

Recensioner av Art

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Spännande, kul och annorlunda restaurang för dig som vill hänga med kompisar eller ta en första dejt. Konceptet och entrén låter tankarna föras till Londons uteliv. Stämningen är avslappnad och bubblig.

Personalen var lyhörd och trevlig.

Ett annorlunda ställe helt klart. Verkar vara riktigt populärt för födelsedagsfirande då vi såg minst tre sällskap med silvriga heliumballonger i olika sifferkombinationer när vi var där. Så här kan man alltid hitta samtalsämnen, oavsett...

Riktigt härligt ställe!! Spännande och annorlunda inredning och man vänder huvudet för att kika på alla detaljerna runt om kring, varje hörn har något personligt. Bra storleken på lokalen. Har inte ätit middag där än men ser framemot at...

Arty:
Super grym ide. Man träder in i en liten uberljus konstgalleri, bländande vita väggar med färgglada tavlor. En gardin från golv till tak.....och där bakom en cool mörklagd Narnia. Tanken är väl att transporteras till en NY liknande utestäl...

Entrén med alla tavlor och ringklockan är lite kul ankomst. Ganska stor lokal med bra käk och service.

Älskar entrén, känns väldigt kul! Supergoda smårätter och jag skulle säga att man blir mätt på 2 trots att de rekommenderar 4-5. Min favoriträtt var friterad jordärtskocka och rostad spetskål :) feststämning och fin inredning !

Festlig stämning med New York vibbar och bästa avokado-tacosen jag smakat i Stockholm. Härligt häng för after work (bra aw-priser!) följt av middag. Har ofta DJs med ganska hög musik så skulle inte gå hit för romantik eller när man vill prata...

Riktigt bra mat, proffsig och engagerad personal, samt en unik miljö. Hittar ingenting att klaga på!

Ett nytt favoritställe! Bra stämning, snygg inredning, god mat, härlig personal och sist men inte minst, bra priser! Kommer komma hit fler gånger, både för drinkar, middag och brunch. Tjoho!

Missnöjd över servicen. De som jobbar där känns lite väl för på när man äter & kändes som att de ville bli klara med kunderna så snabbt som möjligt.

Riktigt trevligt ställe! Cool inredning, trevlig personal, god mat och en grym stämning!

Texten har översatts automatiskt.

Maten var bra, tarmen whait 2h för fopd, och då de frågade är att lämna utrymme för en annan bokning, ledsen min erfarenhet

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
16

Representerar du Restaurang Art Döbelnsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Restaurang Art Döbelnsgatan?

Vi har klassificerat Art som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Art Döbelnsgatan?

På Restaurang Art Döbelnsgatan serveras bland annat:

  • Smårätter
  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Restaurang Art Döbelnsgatan?

Restaurang Art Döbelnsgatan ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Restaurang Art Döbelnsgatan?

Restaurang Art Döbelnsgatan ligger på Döbelnsgatan 45, 11352, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 150m).