Restaurang Noema

4,3
4 betyg
Restaurang
Noema
4,3
4 betyg

Noema betyder “meningen”, vilket man på denna restaurang vill att gästerna ska finna genom minnesvärda stunder med mat, dryck och socialt umgänge. I köket lagas rätter med inspiration från hela världen, som sommartid allra helst serveras ute på den stora uteserveringen. Restaurangen har även en bakficka där man kan festa på cocktails och smårätter till tonerna av musik spelad av dj:s.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
4

Recensioner av Noema

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Väldigt snygg inredning och trevlig personal, rätterna är ganska små men priserna är bra så man kan lätt beställa 2 rätter och ngn side dish

Fin miljö och bra service. Rätterna var överarbetade, sparrisbroccolin hade vunnit på en enklare tillagning utan parmesan, ärtröra och dressing. Råbiffen var god, men den finhackade löken var dränkt i vinäger som tog över smaken.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
4

Representerar du Restaurang Noema?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Noema?

På Restaurang Noema serveras bland annat:

  • Internationellt
  • Smårätter

Vilken typ av bar är Restaurang Noema?

Vi har klassificerat Noema som:

  • Cocktailbar

Har Restaurang Noema uteservering?

Ja, Restaurang Noema har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Restaurang Noema lunch?

Ja, Noema har lunchserveringar.

Var ligger Restaurang Noema?

Restaurang Noema ligger på Birger Jarlsgatan 64, 114 29, Vasastan, Östermalm. I närheten ligger Rådmansgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 400m).