Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Art

3,7
11 betyg
Redigera Restaurang Art
Restaurang Art

På Art möts du av färgstark graffiti, där det moderna möter det klassiska i en lekfull stil. Atmosfären är avslappnad, samtidigt som du får ta del av en spännande upplevelse i en fartfylld miljö vid ditt besök. Här serveras säsongsbetonade mellanrätter från en meny som styrs av kreativitet och tillgång på råvaror. För den som hellre fuktar strupen, bjuder baren in till skönt häng.

Användarbilder på Restaurang Art Visa alla

  • Lägg till bild
  • Amaretto sour - Bild från Restaurang Art av Erica E.
  • Vaniljpanacotta - Bild från Restaurang Art av Erica E.
  • Bild från Restaurang Art av Erica E.
  • Bild från Restaurang Art av Erica E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 apr 2019

Ett annorlunda ställe helt klart. Verkar vara riktigt populärt för födelsedagsfirande då vi såg minst tre sällskap med silvriga heliumballonger i olika sifferkombinationer när vi var där. Så här kan man alltid hitta samtalsämnen, oavsett... Visa hela »

4 okt 2018

Riktigt härligt ställe!! Spännande och annorlunda inredning och man vänder huvudet för att kika på alla detaljerna runt om kring, varje hörn har något personligt. Bra storleken på lokalen. Har inte ätit middag där än men ser framemot at... Visa hela »

25 okt 2018

Arty:
Super grym ide. Man träder in i en liten uberljus konstgalleri, bländande vita väggar med färgglada tavlor. En gardin från golv till tak.....och där bakom en cool mörklagd Narnia. Tanken är väl att transporteras till en NY liknande utestäl... Visa hela »

24 apr 2019

Entrén med alla tavlor och ringklockan är lite kul ankomst. Ganska stor lokal med bra käk och service.

27 feb 2020

Älskar entrén, känns väldigt kul! Supergoda smårätter och jag skulle säga att man blir mätt på 2 trots att de rekommenderar 4-5. Min favoriträtt var friterad jordärtskocka och rostad spetskål :) feststämning och fin inredning !

13 dec 2017

Festlig stämning med New York vibbar och bästa avokado-tacosen jag smakat i Stockholm. Härligt häng för after work (bra aw-priser!) följt av middag. Har ofta DJs med ganska hög musik så skulle inte gå hit för romantik eller när man vill prata... Visa hela »

15 dec 2016

Riktigt bra mat, proffsig och engagerad personal, samt en unik miljö. Hittar ingenting att klaga på!

5 mar 2017

Ett nytt favoritställe! Bra stämning, snygg inredning, god mat, härlig personal och sist men inte minst, bra priser! Kommer komma hit fler gånger, både för drinkar, middag och brunch. Tjoho!

30 okt 2017

Missnöjd över servicen. De som jobbar där känns lite väl för på när man äter & kändes som att de ville bli klara med kunderna så snabbt som möjligt.

23 maj 2018

Riktigt trevligt ställe! Cool inredning, trevlig personal, god mat och en grym stämning!

15 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Maten var bra, tarmen whait 2h för fopd, och då de frågade är att lämna utrymme för en annan bokning, ledsen min erfarenhet

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.