Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Hasselbo

4,3
6 recensioner
Redigera Restaurang Hasselbo
Restaurang Hasselbo

Restaurang Hasselbo drivs av ett rutinerat gäng som tidigare jobbat med Mathias Dahlgren. Här serverar de säsongsbetonade mellanrätter och ett brett urval av viner, främst från Frankrike. Ambitionen är att vara en avslappnad kvarterskrog, bistro och vinbar.

Sedan hösten 2019 huserar Restaurang Hasselbo i Saddle & Sabres gamla lokaler på Tegnérgatan i Vasastan. Miljön präglas av höga välvda fönster, öppet kök, ljusa läderbänkar och avskalade möbler i nordiskt stuk. Både ägarna och kockarna har ett förflutet hos stjärnkrögaren Mathias Dahlgren, men här är det varken elegant eller exklusivt. Istället vill man vara en ambitiös, men avslappnad kvarterskrog med bra atmosfär och modern, europeiska känsla.

Menyn består av mellanrätter i olika storlekar som byts ut med jämna mellanrum. Här ingår såväl kött som fisk och grönt. Influenserna kommer till stor del från kontinenten, men man serverar även mexikanska tacos att dela på. Bortsett från en ambitiös vinlista med många franska viner serveras även öl och drinkar. Den som bara vill droppa in på ett glas och lite snacks kan slå sig ner runt bardisken mitt i lokalen. En trappa ner finns dessutom ett chambre séparée för lite mer privata middagar.

Användarbilder på Restaurang Hasselbo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Hasselbo av Adam L.
  • Bild från Restaurang Hasselbo av Adam L.
  • Bild från Restaurang Hasselbo av Adam L.
  • Bild från Restaurang Hasselbo av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 nov 2020

Snygga presentationer, klockren service och trevligt överlag. Allt vi åt var gott. Enda jag saknade var att någon eller några rätter verkligen skulle smälla till rejält i munnen. Inga riktiga "WOW!" alltså. Men man kan inte få allt. Det end... Visa hela »

15 nov 2019

Var en av de lyckligt gästerna på en smygöppning av restaurangen i veckan. Tror detta kommer att bli en succé beroende på val av koncept, färdigheter i köket och inte minst av ett högklassigt bemötande från personalen i servisen! Mysig lokal, et... Visa hela »

16 mar 2020

Fantastisk restaurang med mat och service i världsklass!

9 jan 2020

Supermat kombinerat med gemytlighet och glad personal. Tartaren och bläckfisken får ni inte missa. Riktigt bra vintänk också.

1 maj 2020

Har aldrig ätit så många rätter med så hög lägstanivå när det kommer till att göra god mat. Genomproffsigt, modernt och prislappen var chockerande låg med tanke på vad vi fått uppleva.

21 jan 2020

Såå besviken!!
Att gå på krogen är en helhetsupplevelse! Bemötandet är minst lika viktigt som maten. Man måste känna sig välkommen och omhändertagen. Så var det inte ikväll utan mer som att man var där på nåd... Visa hela »