Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Hasselbo

4,4
5 recensioner
Restaurang Hasselbo

Hasselbo ligger beläget på Tegnérgatan. Här satsar man på att erbjuda ett brett utbud av viner i en avslappnad atmosfär. Menyn består av mellanrätter och minst en sharing-meny. En del av restaurangen är bokningsbar, men det ska även vara enkelt för gäster att slinka in spontant för ett glas vin och den sköna stämningen.

Användarbilder på Restaurang Hasselbo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 nov 2019

Var en av de lyckligt gästerna på en smygöppning av restaurangen i veckan. Tror detta kommer att bli en succé beroende på val av koncept, färdigheter i köket och inte minst av ett högklassigt bemötande från personalen i servisen! Mysig lokal, et... Visa hela »

9 jan 2020

Supermat kombinerat med gemytlighet och glad personal. Tartaren och bläckfisken får ni inte missa. Riktigt bra vintänk också.

16 mar 2020

Fantastisk restaurang med mat och service i världsklass!

1 maj 2020

Har aldrig ätit så många rätter med så hög lägstanivå när det kommer till att göra god mat. Genomproffsigt, modernt och prislappen var chockerande låg med tanke på vad vi fått uppleva.

21 jan 2020

Såå besviken!!
Att gå på krogen är en helhetsupplevelse! Bemötandet är minst lika viktigt som maten. Man måste känna sig välkommen och omhändertagen. Så var det inte ikväll utan mer som att man var där på nåd... Visa hela »