Animo

Top 100
4,7
20 betyg
Restaurang
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Animo
4,7
20 betyg
Hemsida
Instagram

Animo är en modern kvarterskrog som drivs av kockduon Daniel Haynes och Anders Karlsson, båda med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget. Här vill de skapa en avslappnad plats där alla ska känna sig hemma och där råvaror och smaker väljs med omsorg. Stort fokus läggs på den innovativa cocktailbaren, som ska vara lika ambitiös som köket.

Föreslå ändringar

Recensioner av Animo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jul 2022

Absolut världsklass, rakt igenom. Testade i princip hela menyn, tyckte allt var otroligt gott. Många liknar det med Lilla Ego, vilket jag verkligen förstår. Tycker Lilla Ego fortfarande är bäst, men Animo är hack i häl. Fine dining, men utan alla negativa as... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
13 apr 2022

Ni som har varit på Lilla Ego....minns ni första känslan efter att ha ätit där. Känslan var trologvist; OM-effing-G, holy mama, WTF hur gott är det här.
Well, samma, exakt SAMMA känsla upplevs på Animo

Två killar som är grym... Visa hela »

3 aug 2022

Otroligt gott och verkligen value for money. Håller med om Lilla Ego jämförelsen. Vi åt nästan alla rätter på menyn och var ändå inte proppmätta. Vet inte om det är så att vi är stora i maten eller om portionerna är i minsta... Visa hela »

14 jul 2023

Hade en fantastisk upplevelse på Animo, både mat och dryckesmässigt. Restaurangen är trevlig, den kändes ganska liten men väldigt grön med mycket växter. Vi fick sitta i ett mysigt bås precis vid baren när man kom in. Personalen var verkligen top... Visa hela »

23 mar 2022

Vi kan ju börja prata om deras service. Tror jag aldrig varit med om så trevlig personal, så det till och med känns för mycket vid vissa tillfällen. Men riktigt sköna också🎉. Maten är ihopsatt innovativt och roligt. Först körde vi de blancher... Visa hela »

7 mar 2022

Maten 5/5
Lokalen 4/5
Service 4/5

Otrolig välkomponerad och genomtänkt mat. Gott rakt igenom med nya smaker och kombinationer. Jag tycker ofta man stöter på riktigt god mat, men som man har ätit förut. Så var inte fallet här. Varenda rä... Visa hela »

26 aug 2023

Grattis till alla som fått uppleva den här pärlan, den mysiga kvarterskrogskänslan sitter i väggarna! Kan verkligen rekommendera att sitta i köksbaren där man på nära håll kan följa kockarna när de skapar sin magi. Är inte mån... Visa hela »

12 apr 2023

Ny favorit i stan! 🌟 Till att börja med var servicen något utöver det vanliga, så otroligt genuin och trevlig! Maten var dessutom 10/10, för tankarna till Lilla Ego direkt och för samma prisvärda peng. GÅ HIT!🙏🏼

22 jun 2022

Världsklass! Påminner en del i smakerna om Lilla Ego, tycker jag. Lokalen är inte särskilt spännande men ger ändå en härlig känsla. Personalen gör ett gott jobb som trevliga, kunniga och lyhörda. Enda (lilla) minus var att maten kom in med en... Visa hela »

15 jan 2022 · Uppdaterad

Väldigt bra! Snudd på femma i betyg men vill återkomma först. Lokalen känner jag till sedan tidigare och är trevlig men inte klassiskt mysig. Servicen var en perfekt kombination av proffsig men avslappnad. Maten var riktigt god och framförallt snacksen var hö... Visa hela »

18 sep 2022

Översätt till svenska »

The food is really good and the atmosphere pleasant and the cooks friendly. Given the high reviews and the price tag, expectations were quite hiked. I agree with other reviews that the appetisers are a must and even better than the actual starters and main. One of the starters was actually really so... Visa hela »

22 dec 2022

Så gott, ankan var såklart bäst men nivån hög rakt igenom. Plus i kanten för opretentiös atmosfär och bra musik. Går gärna tillbaka!

16 jan 2022

Väldigt stark 4:a! Dundergott rakt igenom, snacksen nästan det bästa på menyn så missa inte att beställa dem för guds skull. Härlig stämning och glad, härlig och trevlig personal. Gå dit! Ps. satt vid det lilla bordet för 3 i baren preci... Visa hela »

27 apr 2023

Varmrätterna får högsta betyg. VM-Ankan och Fläskkorven var toppklass! Bra energi hos alla i personalen. Goda drinkar! Inget negativt? En i vårt sällskap var inte lika imponerad som oss andra av sina vegetariska val. Och så musiken. Tråkigt med P4 listan -... Visa hela »

1 sep 2022

WOW Animo! Riktigt grym service, kändes som att komma hem till kompisar och maten heeeeelt otrolig, det där extra som man gärna vill ha i varje rätt. Länge sen vi var med om så härlig och trevlig personal som snappar upp minsta lilla. Jättemysig lokal också... Visa hela »

11 jul 2022

Fantastisk service, fine dining men med avslappnat som en kvarterskrog. Topp!

18 aug 2022

Lite överpretentiösa rätter med många ingredienser men de får allt att fungera ihop, mycket imponerande. Kompetent och personlig service där din servitör gärna sitter ned vid bordet för att ta din beställning eller förklara något. Tyvä... Visa hela »

30 mar 2023
13 maj 2023
19 okt 2022