Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Animo

4,2
5 betyg
Redigera Animo
Animo

Animo drivs av kockduon Daniel Haynes och Anders Karlsson, som båda har ett förflutet i Svenska Kocklandslaget. Här vill de sudda ut gränserna mellan kök, bar och matsal och få alla att känna sig hemma. Stort fokus läggs på den innovativa cocktailbaren, som ska vara lika ambitiös som köket.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 apr 2022

Ni som har varit på Lilla Ego....minns ni första känslan efter att ha ätit där. Känslan var trologvist; OM-effing-G, holy mama, WTF hur gott är det här.
Well, samma, exakt SAMMA känsla upplevs på Animo

Två killar som är grym... Visa hela »

23 mar 2022

Vi kan ju börja prata om deras service. Tror jag aldrig varit med om så trevlig personal, så det till och med känns för mycket vid vissa tillfällen. Men riktigt sköna också🎉. Maten är ihopsatt innovativt och roligt. Först körde vi de blancher... Visa hela »

15 jan 2022 · Uppdaterad

Väldigt bra! Snudd på femma i betyg men vill återkomma först. Lokalen känner jag till sedan tidigare och är trevlig men inte klassiskt mysig. Servicen var en perfekt kombination av proffsig men avslappnad. Maten var riktigt god och framförallt snacksen var hö... Visa hela »

7 mar 2022

Maten 5/5
Lokalen 4/5
Service 4/5

Otrolig välkomponerad och genomtänkt mat. Gott rakt igenom med nya smaker och kombinationer. Jag tycker ofta man stöter på riktigt god mat, men som man har ätit förut. Så var inte fallet här. Varenda rä... Visa hela »

16 jan 2022

Väldigt stark 4:a! Dundergott rakt igenom, snacksen nästan det bästa på menyn så missa inte att beställa dem för guds skull. Härlig stämning och glad, härlig och trevlig personal. Gå dit! Ps. satt vid det lilla bordet för 3 i baren preci... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.