Restaurang Hybrid

3,7
3 betyg
Redigera Restaurang Hybrid

Restaurang Hybrid vill inte bli placerade i något fack – men om de måste välja är gastropub det naturliga valet, där hantverksmässigt framställd mat och dryck står i fokus. "För hantverket i tiden" är ledorden de lever efter.

Strax utanför tullarna, mittemot Tele2 Arena, hittar man restaurang Hybrid. Här jobbar man med svenska råvaror från skog och hav. Bortsett från middagar och barhäng med bland annat hantverksöl och naturviner erbjuds även fredagslunch med fisk, kött och vegetariskt alternativ.

När ägarna Lotta och Patric öppnade Hybrid var det självklart att hämta inspiration från de stjärn- och Bib Gourmand-belönade gastropubarna som de tidigare jobbat på i Sverige och England. Här vill de föra fram ett säsongsbaserat kök där råvaran står i fokus. Detta kombinerar de med hantverksmässigt framtagna drycker av alla de slag.

I köket används både moderna, traditionella och ibland uråldriga tekniker för att locka fram de allra bästa smakerna ur råvarorna. Resultatet är en meny med svenska rätter på såväl vilt som fisk och skaldjur. Till detta hittar man dryckesförslag till varje rätt. Fokus ligger på middag, men på fredagar bjuder man in till fredagslunch med fisk, kött och vegetariskt alternativ.

Kom in för en välsmakande middag, en hantverksöl eller ett glas av det de kallar för ”vin utan skit”. Här uppskattar man pulsen och sorlet som gästerna för med sig till restaurangen, som har en modern pubkänsla med dova träslag, en stor bar, linnetextilier och griffeltavlor med dryckesmeny.

Användarbilder på Restaurang Hybrid Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2021

Grymt besviken!!! har hört så mycket gott om denna restaurang men ack så besviken. Vi beställde varsin fredagslunch fick vänta 1 timme på maten?? När maten väl kom in så var det fel mat. det var ca 4 st andra matgäster i lokalen och mycket person... Visa hela »

29 okt 2019

Bra smaker och service i avslappad miljö till vettiga priser!

30 nov 2022