Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Almaza

5,0 • 4 recensioner
Almaza

Libanesiska Almaza på Kungsholmen lagar mat på klassiska recept som fått en modern twist. Ät en romantisk middag i stilfull miljö, träffa vänner och familj eller hoppa upp i baren för ett glas vin och lite meze.

Almaza transporterar både smaklökar och övriga sinnen till Mellanöstern. Här har den libanesiska maten och interiören uppdaterats med moderna influenser från olika håll. I matsalen kan du slå dig ner och äta middag bland kuddar och lyktor med diskreta detaljer, och i baren radas vinflaskorna upp under mönstrat tak. Menyn är full av libanesiska klassiker i form av smårätter, grillrätter och desserter, allt med fokus på färska, säsongsbetonade råvaror. Matlagningen bygger på libanesisk tradition men hämtar ständigt nya intryck för att kombineras med nytänk.

Tanken är att ingredienser och smaker tillsammans med musik ska transportera gästerna till ”exotiska” platser i Mellanöstern. Här kan såväl romantiska par som vänner och familjer umgås över mat och dryck i mysig miljö, antingen i matsalen eller i den lilla baren precis intill. På somrarna har restaurangen även en uteservering där man kan insupa stämningen över lite meze under bar himmel.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 maj 2018

Fantastiskt gott äntligen en riktigt bra libanesisk restaurang på Kungsholmen

28 maj 2018

Riktigt schysst och supertrevlig personal 👍

1 sep 2018

Sååå jävla god mat! Om du vill äta libanesisk mat på riktigt så går du hit! Mysigt ställe och glad och trevlig personal!

14 jul 2018

Bästa libanesisk mat ,och trevligaste personal !